Таке морозиво можна приготувати з будь-якими ягодами або фруктами, які ви любите. Це можуть бути полуниця, вишня, персик, ожина, малина, смородина тощо. Ягоди або фрукти можна взяти та заморожені, але в сезон, звичайно, краще свіжі.
Чудово доповнить вершковий смак морозива ваніль, м’ята, цедра лимона або лайма, меліса або імбир.
Раніше ми писали, як приготувати полуничне желе без желатину.
Промиваємо й очищаємо за необхідності фрукти або ягоди. Ставимо їх ненадовго в холодильник.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсіонер VS Пенсійний фонд: на чий бік став Верховний суд у справі про реформу 2017 року (відео)
Кабмін змінив правила виплат сім’ям військових: хто може отримати 15 мільйонів гривень (відео)
Багато українців не знають, що прострочена перевірка газового лічильника може обернутися значними переплатами.
Синоптик Наталка Діденко так говорить про погоду в середу: "Холодна погода, місцями навіть із нулями…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Що про це говорять астрофізики?
Кістковий бульйон називають рідким золотом і приписують йому чи не магічні властивості. Але як це…
Українці продовжують шукати захист у країнах ЄС: влітку 2025 року їх побільшало на 31 тисячу.…
Рецепт «Чушка Бюрек» - смачний і корисний спосіб включити болгарський перець до раціону, особливо в…