Новини

Неймовірно смачний торт без розкочування коржів за 30 хвилин – вам сподобається цей рецепт

Раніше ми розповідали, як приготувати торт Медовик за 12 хвилин.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 2 середні яйця;
  • 180 г пшеничного борошна;
  • 380 г згущеного молока;
  • 50 г вершкового масла;
  • 12 г розпушувача;
  • щіпка солі.

Для крему:

  • Вершки 33% – 500 г;
  • Згущене молоко – 80 г;
  • Пакетик ванільного цукру.

Приготування:

  1. Яйця разом із сіллю трохи збити віночком. Влити згущене молоко, перемішати, додати розтоплене вершкове масло, хоча за класичним рецептом масло додавати не потрібно, але воно робить коржі ніжнішими, і вони легко відокремлюються від пергаменту.
  2. Борошно просіяти разом з розпушувачем і ввести в суміш зі згущеного молока та яєць.
  3. Готове тісто має бути схожим на густу сметану.
  4. Деко потрібно застелити пергаментним папером, зверху його можна трохи змастити рослинним або вершковим маслом і розподілити тісто тонким шаром. Цього тіста вистачить на два великі коржі. Якщо ви хочете круглий торт, тоді розподіляйте тісто лопаткою у вигляді кола. Але набагато легше спекти два великі прямокутні коржі, розрізати їх і сформувати квадратний торт.
  5. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 7-9 хвилин. Все залежить від вашої духовки.
  6. Поки коржі остигають, можна приготувати крем. Вершки з’єднати зі згущеним молоком, ванільним цукром і збити міксером на середній швидкості до загусання.
  7. Коржі після остигання розрізати на 4 частини, промазати їх кремом, не забувайте про боки, їх теж потрібно змастити.
  8. Зверху торт можна прикрасити білим шоколадом, який просто натирають на тертці чи ягодами.
  9. Торт поставити в холодильник на 2 години, щоб він просочився.

Новое на сайте

  • Новини

Чим небезпечний волоський горіх: невидима загроза для саду та городу

Волоські горіхи — корисне і величне дерево, але не всі садівники знають про його приховану…

21/11/2025 14:55
  • Новини

Сало гарячим способом: два ідеальні рецепти засолювання для справжніх гурманів

Пропонуємо вам два перевірені рецепти засолювання сала гарячим розсолом - у банку і з наступним…

21/11/2025 13:32
  • Новини

Ризики є: експерти зробили прогноз, чи вистачить газу протриматися до весни і що буде з тарифами

Новий опалювальний сезон стартував у надзвичайно напружених умовах. Осінні удари Росії по енергетичній системі стали…

21/11/2025 12:34
  • Новини

Українців запрошують зареєструватися на нову гуманітарну допомогу: як подати заявку і що видають

Всеукраїнська благодійна організація Food Foundation відкриває нову реєстрацію на отримання гуманітарної допомоги. Набір включає 18…

21/11/2025 11:12
  • Новини

Кремація в Україні: скільки коштує та чому її обирають дедалі частіше

Попит на кремацію в Україні зростає. Експерти кажуть, що в столиці цей спосіб прощання вже…

21/11/2025 10:31
  • Новини

Як витратити 1000 гривень від держави на продукти харчування: що можна купити – повний перелік

В Україні з 15 листопада розпочався прийом заявок на 1000 гривень від держави за програмою…

21/11/2025 09:26