Новини

Ці сирники можна їсти губами: вони м’які, ніжні та завжди тримають форму – незвичайний рецепт

Замість борошна у ці сирники додають манку. Просто не поспішайте одразу смажити сирники, нехай тісто трохи постоїть, щоб манка набрякла.

Раніше ми розповідали, що краще додавати в сирники – білок або жовток.

Інгредієнти:

  • Сир 300 г;
  • Манка – 3 ст. ложки;
  • Рослинна олія – 2 ст. ложки;
  • Сіль – до смаку;
  • Борошно – для обвалення сирників.

Приготування:

  1. Сир перетріть через сито, додайте цукор, манку та дрібку солі. Перемішайте все. Якщо тісто вийде трохи сухе, потрібно додати 1 столову ложку води або молока.
  2. Тісто виходить липкуватим, тому при формуванні сирників потрібно посипати борошном робочу поверхню.
  3. Розігрійте сковороду з олією та обсмажуйте сирники з двох сторін по 6-7 хвилин на середньому вогні. Сковороду краще накрити кришкою, тоді сирники виходять більш повітряними та високими.

Новое на сайте

  • Новини

Перевірено городниками: які сорти буряка найкраще підходять для України?

Буряк — незамінний інгредієнт традиційної української кухні та важлива культура для кожного городу. Щоб отримати…

14/12/2025 19:30
  • Новини

Час підбивати підсумки: що обіцяють знаки зодіаку українцям – гороскоп на 15-21 грудня

Середина грудня принесе важливі зміни. Астрологічні події цього тижня зададуть напрямок не лише на кінець…

14/12/2025 18:00
  • Новини

Покарання по боргах за комуналку: що справді можуть відібрати через суд, а що ні

Борги за комунальні послуги лякають багатьох українців, особливо під час війни. Тому важливо знати, що…

14/12/2025 17:00
  • Новини

Пенсія більша за зарплату: як прокурор у 41 рік отримав виплати 219 тисяч гривень

В Україні зафіксували черговий випадок надвисокої спецпенсії, яка у рази перевищує середні зарплати та виплати…

14/12/2025 16:00
  • Новини

Комуналка повільно, але впевнено дорожчає: за що українці вже платять більше

Загальне зростання цін в Україні сповільнилося, однак комунальні платіжки все ж ростуть. Найвідчутніше українці це…

14/12/2025 15:00
  • Новини

Чому сало перетворилося на делікатес: що відбувається з традиційним продуктом українців

Сало, яке завжди вважалося символом української кухні, для багатьох стало недоступним. Напередодні свят споживачі стикнулися…

14/12/2025 14:00