Що ж додають розумні господині у фарш? Як виявилося, надати соковитості начинці допоможе один із трьох інгредієнтів. Який саме вибрати – вирішує кожна господиня.
Раніше ми розповідали, як приготувати пельмені на сковороді.
Отже, перший інгредієнт – це лід. Перед формуванням пельменів у фарш потрібно ввести одну столову ложку колотого льоду і пельмені вийдуть неймовірно соковитими.
Другий інгредієнт – це сало. Якщо фарш сухуватий, краще додати сало, але важливо не переборщити, щоб пельмені не вийшли занадто жирними. Сало робить пельмені не лише соковитими, а й смачнішими та ситними.
Третій компонент – це вершкове масло. Але важливо використовувати заморожене масло, яке просто натирають на тертці у фарш перед ліпленням пельменів. Завдяки маслу пельмені виходять соковитими та ніжними. Але масло потрібно вводити невеликими порціями, як і сало.
Старі домоткані рушники — це не просто елемент побуту, який припадає пилом у скринях. Це…
Цього року 20 листопада в Україні вперше вперше святкують дату, яку раніше відзначали у червні.
Сорок чоловіків і жінок віком від 60 до 75 років відверто поділилися, про що шкодують…
Грошова підтримка від «Карітасу». У яких регіонах країни діють програми фіндопомоги від благодійної організації та…
Зі звичайної курячої печінки можна приготувати страву ресторанного рівня. Такий рулет виглядає ошатно, відмінно ріжеться…
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.