Новини

Пельмені вийдуть смачними, ніжними та соковитими, якщо додасте до фаршу секретний компонент

Що ж додають розумні господині у фарш? Як виявилося, надати соковитості начинці допоможе один із трьох інгредієнтів. Який саме вибрати – вирішує кожна господиня.

Раніше ми розповідали, як приготувати пельмені на сковороді.

Отже, перший інгредієнт – це лід. Перед формуванням пельменів у фарш потрібно ввести одну столову ложку колотого льоду і пельмені вийдуть неймовірно соковитими.

Другий інгредієнт – це сало. Якщо фарш сухуватий, краще додати сало, але важливо не переборщити, щоб пельмені не вийшли занадто жирними. Сало робить пельмені не лише соковитими, а й смачнішими та ситними.

Третій компонент – це вершкове масло. Але важливо використовувати заморожене масло, яке просто натирають на тертці у фарш перед ліпленням пельменів. Завдяки маслу пельмені виходять соковитими та ніжними. Але масло потрібно вводити невеликими порціями, як і сало.

Новое на сайте

  • Статті

Струнку поставу та здоров’я повернуть вправи: навіщо витягувати хребет у зрілому віці

З віком хребет може «просідати», що нерідко призводить до опущення внутрішніх органів.

21/05/2025 21:25
  • Статті

Фрукти подорожчають, ягід поменшає: як вплинули заморозки на врожай

Спостерігаючи за сюрпризами природи, ми стурбовано прикидаємо, скільки коштуватимуть фрукти та ягоди, чи буде врожай…

21/05/2025 20:19
  • Новини

Виплати для пенсіонерів у 9 областях: нові подробиці про грошову допомогу

Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…

21/05/2025 19:39
  • Новини

Кекси можуть бути не тільки солодкими: приготуйте ситні яєчні кекси із зеленню

Кекси - це не тільки звичний солодкий десерт. На основі яєць можна готувати дуже смачні,…

21/05/2025 18:19
  • Новини

“Дія” стає платною: які послуги і для кого коштуватимуть гроші вже з червня

З 1 червня у "Дії" з'являться платні функції: "Дія" починає монетизувати послуги

21/05/2025 17:40
  • Новини

В Україні почали перевіряти оголошення про роботу: хто постраждає

Фахівці перевіряють вакансії, розміщені роботодавцями та кадровими агентствами.

21/05/2025 16:25