Але щоб тісто вийшло, потрібно вибрати правильний кефір і замісити хороше тісто.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки з цибулею.
Перш за все варто відзначити, що кефір краще брати трохи прострочений, хоча б на 5 днів, тобто якщо у вас в холодильнику залишилося трохи кефіру і термін придатності його вже минув, то він ідеально підійде для пиріжків.
Не забуваємо про сіль і цукор, вони обов’язково повинні бути в тісті.
Щодо яйця, то в тісто на пиріжки не потрібно кидати все яйце, достатньо 1 жовтка. Вся справа в тому, що білок обтяжує тісто і при жарінні воно стає твердим.
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…
Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…