Але щоб тісто вийшло, потрібно вибрати правильний кефір і замісити хороше тісто.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки з цибулею.
Перш за все варто відзначити, що кефір краще брати трохи прострочений, хоча б на 5 днів, тобто якщо у вас в холодильнику залишилося трохи кефіру і термін придатності його вже минув, то він ідеально підійде для пиріжків.
Не забуваємо про сіль і цукор, вони обов’язково повинні бути в тісті.
Щодо яйця, то в тісто на пиріжки не потрібно кидати все яйце, достатньо 1 жовтка. Вся справа в тому, що білок обтяжує тісто і при жарінні воно стає твердим.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Як відрізнити справжню сметану від фальсифікату без лабораторії? Один крапель йоду – і все стане…
Власники карток «Ощадбанку», які їх не використовують протягом року, ризикують втратити зайві гроші. Однак є…
Кабмін суттєво розширив можливості ЦНАПів. Що ще українці зможуть робити одразу в одному місці.
Хрумкі зовні, соковиті всередині - домашні чебуреки з яловичиною легко приготувати, якщо знати пару кулінарних…
Детальне сканування при кожному в’їзд. Які ще “приємні” сюрпризи чекають на українців у Європі з…