Новини

Такі смачні, що навіть охолонути не встигнуть: повітряні та ароматні пончики – найпростіший рецепт

Раніше ми розповідали, як приготувати пишні оладки на кефірі.

Інгредієнти:

  • Сир – 500 г,
  • Цукор – 5 столових ложок,
  • куряче яйце – 3 штуки,
  • розпушувач – 1 чайна ложка,
  • ванілін – 1 пакетик,
  • борошно – 400 г,
  • сіль – на кінчику ножа,
  • цукрова пудра – для прикраси,
  • олія – для смаження.

Приготування:

  1. Візьміть глибоку миску, вбийте в неї яйця, всипте цукор, ванілін та сіль, збийте віночком.
  2. Додайте сир і просіяне разом з розпушувачем борошно, замісіть тісто.
  3. Поділіть тісто на однакові шматочки та скачайте кульки.
  4. Нагрійте сковороду з достатньою кількістю олії та обсмажуйте пончики до рум’яної скоринки.
  5. Щоб прибрати зайву олію, готові пончики зі сковороди діставайте на паперовий рушник.
  6. Перед подачею посипте пончики цукровою пудрою.

Новое на сайте

  • Новини

Погода на вихідні 20-21 грудня

Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.

19/12/2025 22:50
  • Статті

Сланцева покрівля – це вибір дорослих людей на пенсії

Сланцева покрівля – елітний та дорогий покрівельний матеріал. При його видобуванні та виготовленні витрачається багато…

19/12/2025 22:28
  • Новини

Магнітні бурі в суботу, 20 грудня

Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.

19/12/2025 22:09
  • Новини

Як вивести плями від жиру і вина: найпростіші способи

Святкуйте спокійно, знаючи, що точно виведете будь-які плями після застілля! Пропонуємо найпростіші й найефективніші способи…

19/12/2025 21:27
  • Статті

Віртуальна пошта: надійне рішення для бізнесу та приватного листування

Безпека даних на сьогодні чи не найголовніша вимога, яка висувається як до особистого так і…

19/12/2025 21:09
  • Новини

Неймовірне гарне святкове печиво: готуємо «Різдвяний віночок» без випікання

Домашнє печиво у формі різдвяного віночка одразу створить святковий настрій і доповнить різдвяну атмосферу.

19/12/2025 20:20