Новини

Неймовірно смачний десерт із двох інгредієнтів: без желатину та випічки – обов’язково спробуйте

Для більш насиченого смаку найкраще використовуйте темний шоколад.

Раніше ми розповідали, як приготувати баварський десерт.

Інгредієнти:

  • 500 г яблук;
  • 100 г шоколаду.

Приготування:

  1. Помийте яблука і очистіть від шкірки, наріжте шматочками. Запечіть яблука в духовці або мікрохвильовій печі, можна просто відварити.
  2. Влаштуйте водяну баню та розтопіть шоколад. Розтоплений шоколад додайте до яблук і збийте десерт до однорідної маси блендером.
  3. Потому візьміть будь-який посуд для десерту, застеліть його харчовою плівкою, викладіть яблучно-шоколадну масу і відправте у холодильник на 5 годин.

Новое на сайте

  • Новини

Українцям перерахували пенсії: у кого забрали доплати

Частина пенсіонерів втратили доплати до пенсії після проведеного Пенсійним фондом перерахунку. Пенсійний експерт пояснив, у…

23/05/2025 16:15
  • Новини

Міжнародний фонд надає грошову допомогу українцям: як отримати 10 800 гривень

Відомий міжнародний фонд оголосив про видачу грошової допомоги українцям. Як зареєструватися.

23/05/2025 15:32
  • Новини

Урожай перцю буде просто рекордний – ось що потрібно встигнути зробити до цвітіння: не пошкодуєте

Болгарський чи солодкий перець – це одна з обов'язкових культур на городі кожного овочівника. Але…

23/05/2025 14:57
  • Новини

Неймовірно м’які і повітряні пиріжки з оригінальною начинкою: не залишиться навіть крихти

Пропонуємо приготувати дріжджові пиріжки на сковороді, від яких можна просто проковтнути язика. Такі вони смачні…

23/05/2025 13:44
  • Новини

Які роки стажу вигідніші для нарахування пенсії: експерт підказав, як їх правильно обрати

Розмір пенсії залежить від того, які роки стажу обрали для обрахунків. Тому важливо, щоб до…

23/05/2025 12:34
  • Новини

Споживачам газу почали надходити нові платіжки: за що українці повинні додатково заплатити

Українців, які користуються газом, попередили про нову послугу, за яку доведеться окремо заплатити. У середньому…

23/05/2025 11:16