Новини

Готуємо справжній італійський десерт у домашніх умовах – без випічки та за 10 хвилин

Раніше ми розповідали, як приготувати торт Наполеон на сковороді.

Інгредієнти:

  • Печиво «Савоярді» – 300 грам;
  • Сир маскарпоне – 300 грам;
  • Жирні вершки 350 мл;
  • Цукрова пудра – 4 ст. ложки;
  • Кава 150 мл;
  • Ром або коньяк – 1 ст.ложка;
  • Какао – 1 ст. ложка.

Приготування:

  1. З’єднайте у глибокій мисці маскарпоне та пудру, змішайте віночком до однорідності.
  2. Додайте охолоджені вершки та збийте міксером до м’яких піків. Частинами вводьте збиті вершки в сирну масу і перемішуйте лопаткою. Крем готовий!
  3. Перелийте каву в тарілку, додайте коньяк і занурюйте кожне печиво на 2-3 секунди в цю ароматну рідину.
  4. Викладіть печиво у форму для запікання одним шаром і щедро змастіть кремом, потім ще шар із печива, таким чином складайте десерт, доки не закінчаться інгредієнти.
  5. Зверху готовий десерт посипте какао і відправте у холодильник на 2-3 години.

Новое на сайте

  • Новини

За комунальні послуги можна платити менше: кому із українців надають пільги – повний перелік

Держава оплачує частину комуналки: розповідаємо, кому надають пільги і як їх отримати.

23/05/2025 05:40
  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 23 травня

23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.

22/05/2025 22:21
  • Статті

Смарт-годинник: більше, ніж просто гаджет

Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…

22/05/2025 21:53
  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 23 травня

Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

22/05/2025 21:29
  • Новини

В який момент солити плов, щоб він вийшов смачним

Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…

22/05/2025 20:58
  • Новини

В Україні різко подорожчали яйця: скільки коштує десяток яєць – ціни у супермаркетах

За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…

22/05/2025 20:35