Головна проблема в приготуванні таких котлет полягає у водянистості грибів. Тому попередньо їх обов’язково потрібно термічно обробити, щоб вони випустили весь зайвий сік.
Раніше ми писали, як приготувати вершкові ватрушки з курячого фаршу.
Такі котлети ідеально поєднуються з будь-якими гарнірами, починаючи від макаронів і закінчуючи кускусом.
Смачного!
Перерахунок пенсій з 1 квітня: чому працюючі пенсіонери не отримають підвищення виплат (відео)
Чому пенсіонери обурені індексацією – розбір конкретних прикладів (відео)
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…
Літо – пора кавунів та динь. Ці соковиті фрукти не тільки освіжають, а й приносять…
Власникам квартир та будинків в Україні нагадали: до 1 вересня необхідно розрахуватися із податками за…
Поки одні оновлюють айфони, інші вірні кнопковим «Нокіям». Але мобільні оператори, схоже, вирішили: інтернет потрібен…
Хочете порадувати себе ароматною випічкою, але без яєць та молока? Пісна галета з фруктами та…