Ось тільки ми не завжди знаємо, що з них приготувати. Рецепти з весняною зеленню ми будемо пропонувати вам цього тижня.
Ця зелень нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, вважається, що регулярне вживання шпинату може знизити ризик виникнення раку та діабету.
У свіжого шпинату смак більш м’який і нейтральний, ніж у приготовленого: якщо зелень перетримати на вогні, вона гірчитиме.
Шпинат можна злегка обсмажити, зробити з нього соте, приготувати з яйцями, додати в пасту, випічку або начинки для пирогів, а ось в суп потрібно додавати в кінці варіння.
Пшеничне борошно – 300 грамів, шпинат – 500 грамів, масло вершкове – 200 грамів, яйця – 3 штуки, холодна вода – 3 столові ложки, бринза – 250 грамів, горіхи – 100 грамів, молоко – 50 мілілітрів, сіль – щіпка.
* Кіш – це заздалегідь випечена (напівготова) основа, в яку вливається або закладається начинка.
Погода в Україні на середу, 21 травня у східних областях, місцями у центральних, західних, південних…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня: як поводитися метеозалежним.
Святих Костянтина Великого і його матір Олену названо «рівноапостольними» за великі заслуги перед християнською Церквою.
У 2025 році громадяни України мають можливість добровільно докупити страховий стаж для отримання або збільшення…
До утворення здуття свіжого або старого лінолеуму може призвести безліч причин. Але в будь-якому випадку…
Чимало українських пенсіонерів, які не виїхали з тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей і…