Новини

Такої смачної печінки ви ще не їли: вона буде ніжною, м’якою та соковитою – секрет у воді

Ви, напевно, чули про те, що печінку перед приготуванням замочують у молоці, так радять робити досвідчені кулінари для того, щоб прибрати гіркоту та специфічний запах, але є ще один спосіб, який набагато простіше та бюджетніший, якщо врахувати нинішні ціни на молоко.

Раніше ми розповідали, як правильно вимочувати печінку в молоці.

Так, для того, щоб печінка вийшла ще ніжнішою та смачнішою, деякі господині заливають її звичайним окропом, буквально на кілька хвилин.

Але перед цим потрібно видалити плівку з печінки та нарізати її порційними шматочками.

Після такого прийому печінка буде м’якшою та ніжнішою.

Таку печінку можна смажити, тушкувати, запікати та варити.

Цей метод підходить і для свинячої, і для яловичої, і курячої печінки.

Просто врахуйте, що куряча печінка готується швидше за часом, ніж яловича чи свиняча.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на понеділок, 2 червня

У понеділок, 2 червня, у західній частині країни, вдень також у північних областях очікуються короткочасні…

01/06/2025 21:53
  • Новини

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 червня 2025 року

На старті червня навколишній простір наче наповнюється свіжим вітром думок, обіцянок та тихих прозрінь. Це…

01/06/2025 19:53
  • Новини

Як приготувати домашній м’ятний сироп: просто, ароматно та з користю

Домашній м'ятний сироп – це просто, швидко та дуже смачно. З трьох інгредієнтів можна приготувати…

01/06/2025 18:58
  • Статті

Ліпосакція в Туреччині: що потрібно знати про процедуру

Сучасна ліпосакція є високотехнологічною процедурою, яка значно еволюціонувала за останні роки.

01/06/2025 18:04
  • Статті

Чому лопають судини в очах

Капіляри в оці надзвичайно тонкі, тому навіть незначний вплив — зовнішній або внутрішній — може…

01/06/2025 17:59