Ви, напевно, чули про те, що печінку перед приготуванням замочують у молоці, так радять робити досвідчені кулінари для того, щоб прибрати гіркоту та специфічний запах, але є ще один спосіб, який набагато простіше та бюджетніший, якщо врахувати нинішні ціни на молоко.
Раніше ми розповідали, як правильно вимочувати печінку в молоці.
Так, для того, щоб печінка вийшла ще ніжнішою та смачнішою, деякі господині заливають її звичайним окропом, буквально на кілька хвилин.
Але перед цим потрібно видалити плівку з печінки та нарізати її порційними шматочками.
Після такого прийому печінка буде м’якшою та ніжнішою.
Таку печінку можна смажити, тушкувати, запікати та варити.
Цей метод підходить і для свинячої, і для яловичої, і курячої печінки.
Просто врахуйте, що куряча печінка готується швидше за часом, ніж яловича чи свиняча.
Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…
Цей брауні — справжній порятунок для тих, хто хоче чогось солодкого просто зараз. Не потрібні…