Новини

Такої смачної печінки ви ще не їли: вона буде ніжною, м’якою та соковитою – секрет у воді

Ви, напевно, чули про те, що печінку перед приготуванням замочують у молоці, так радять робити досвідчені кулінари для того, щоб прибрати гіркоту та специфічний запах, але є ще один спосіб, який набагато простіше та бюджетніший, якщо врахувати нинішні ціни на молоко.

Раніше ми розповідали, як правильно вимочувати печінку в молоці.

Так, для того, щоб печінка вийшла ще ніжнішою та смачнішою, деякі господині заливають її звичайним окропом, буквально на кілька хвилин.

Але перед цим потрібно видалити плівку з печінки та нарізати її порційними шматочками.

Після такого прийому печінка буде м’якшою та ніжнішою.

Таку печінку можна смажити, тушкувати, запікати та варити.

Цей метод підходить і для свинячої, і для яловичої, і курячої печінки.

Просто врахуйте, що куряча печінка готується швидше за часом, ніж яловича чи свиняча.

Новое на сайте

  • Статті

Чому потрібна юридична допомога під час легалізації самобуду?

Дуже часто узаконення самобуду перетворюється на складний та заплутаний процес для звичайної людини. Він вимагає…

08/04/2025 23:19
  • Новини

Так поливати томати не можна – експерти вказали на помилки, яких багато хто припускається

Багато овочівників вважають, що помідори потребують частих і рясних поливів. Але чи це так насправді?

08/04/2025 22:56
  • Новини

Погода в Україні на середу, 9 квітня

9 квітня подекуди у центральних, західних та північних областях України очікується сніг.

08/04/2025 22:34
  • Новини

Магнітні бурі на середу, 9 квітня 2025 року

Якою буде космічна погода? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

08/04/2025 21:55
  • Статті

Хочете хорошу пам’ять – треба більше спати: що відкрили вчені

Здоровий сон – це основа гарного самопочуття.

08/04/2025 21:16
  • Статті

У чому секрет пишного і рівного бісквіту: спробуйте – і підкоріть всіх подруг

Яйце, цукор і борошно - все просто, але бісквіт не піднімається, то тріскається, то осідає.…

08/04/2025 20:34