Ви, напевно, чули про те, що печінку перед приготуванням замочують у молоці, так радять робити досвідчені кулінари для того, щоб прибрати гіркоту та специфічний запах, але є ще один спосіб, який набагато простіше та бюджетніший, якщо врахувати нинішні ціни на молоко.
Раніше ми розповідали, як правильно вимочувати печінку в молоці.
Так, для того, щоб печінка вийшла ще ніжнішою та смачнішою, деякі господині заливають її звичайним окропом, буквально на кілька хвилин.
Але перед цим потрібно видалити плівку з печінки та нарізати її порційними шматочками.
Після такого прийому печінка буде м’якшою та ніжнішою.
Таку печінку можна смажити, тушкувати, запікати та варити.
Цей метод підходить і для свинячої, і для яловичої, і курячої печінки.
Просто врахуйте, що куряча печінка готується швидше за часом, ніж яловича чи свиняча.
Дуже часто узаконення самобуду перетворюється на складний та заплутаний процес для звичайної людини. Він вимагає…
Багато овочівників вважають, що помідори потребують частих і рясних поливів. Але чи це так насправді?
9 квітня подекуди у центральних, західних та північних областях України очікується сніг.
Якою буде космічна погода? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Здоровий сон – це основа гарного самопочуття.
Яйце, цукор і борошно - все просто, але бісквіт не піднімається, то тріскається, то осідає.…