Ви, напевно, чули про те, що печінку перед приготуванням замочують у молоці, так радять робити досвідчені кулінари для того, щоб прибрати гіркоту та специфічний запах, але є ще один спосіб, який набагато простіше та бюджетніший, якщо врахувати нинішні ціни на молоко.
Раніше ми розповідали, як правильно вимочувати печінку в молоці.
Так, для того, щоб печінка вийшла ще ніжнішою та смачнішою, деякі господині заливають її звичайним окропом, буквально на кілька хвилин.
Але перед цим потрібно видалити плівку з печінки та нарізати її порційними шматочками.
Після такого прийому печінка буде м’якшою та ніжнішою.
Таку печінку можна смажити, тушкувати, запікати та варити.
Цей метод підходить і для свинячої, і для яловичої, і курячої печінки.
Просто врахуйте, що куряча печінка готується швидше за часом, ніж яловича чи свиняча.
У понеділок, 2 червня, у західній частині країни, вдень також у північних областях очікуються короткочасні…
Сила магнітної бурі буде надзвичайно високою.
На старті червня навколишній простір наче наповнюється свіжим вітром думок, обіцянок та тихих прозрінь. Це…
Домашній м'ятний сироп – це просто, швидко та дуже смачно. З трьох інгредієнтів можна приготувати…
Сучасна ліпосакція є високотехнологічною процедурою, яка значно еволюціонувала за останні роки.
Капіляри в оці надзвичайно тонкі, тому навіть незначний вплив — зовнішній або внутрішній — може…