Новини

Такої смачної печінки ви ще не їли: вона буде ніжною, м’якою та соковитою – секрет у воді

Ви, напевно, чули про те, що печінку перед приготуванням замочують у молоці, так радять робити досвідчені кулінари для того, щоб прибрати гіркоту та специфічний запах, але є ще один спосіб, який набагато простіше та бюджетніший, якщо врахувати нинішні ціни на молоко.

Раніше ми розповідали, як правильно вимочувати печінку в молоці.

Так, для того, щоб печінка вийшла ще ніжнішою та смачнішою, деякі господині заливають її звичайним окропом, буквально на кілька хвилин.

Але перед цим потрібно видалити плівку з печінки та нарізати її порційними шматочками.

Після такого прийому печінка буде м’якшою та ніжнішою.

Таку печінку можна смажити, тушкувати, запікати та варити.

Цей метод підходить і для свинячої, і для яловичої, і курячої печінки.

Просто врахуйте, що куряча печінка готується швидше за часом, ніж яловича чи свиняча.

Новое на сайте

  • Новини

50 000 гривень за народження дитини: в Україні посилюють підтримку сімей

Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…

20/08/2025 18:54
  • Новини

Чи можна втратити пенсію за кордоном: що загрожує українцям, якщо не подали заяву до ПФУ

Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…

20/08/2025 17:54
  • Статті

Не дали виплату за поранення: що робити та куди звертатися

Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…

20/08/2025 16:21
  • Статті

Як зробити поїздку за кордон легкою та приємною

Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…

20/08/2025 15:59
  • Новини

Цим квітам тісно не буває: які рослини полюбляють маленькі горщики

Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…

20/08/2025 15:36
  • Новини

Брауні у чашці за 5 хвилин: ідеальний десерт без духовки

Цей брауні — справжній порятунок для тих, хто хоче чогось солодкого просто зараз. Не потрібні…

20/08/2025 15:06