Подрібнена шкірка чудово поєднується з кисломолочним сиром для начинки пирогів і надає чудового аромату кексам.
Вона буде дуже доречною в подрібненому вигляді в шоколадній глазурі, яку можна використовувати для:
Раніше ми писали, що додати в “Олів’є”, щоб поліпшити його смак.
Також мандаринову шкірку можна використовувати для ароматизації чаю. Просто висушіть її і додайте в чай, і напій набуде неповторного аромату і створить затишну атмосферу.
Крім того, з мандаринової шкірки за допомогою спеціальних формочок можна вирізати оригінальні прикраси для тортів і тістечок, що додадуть яскравості та веселощів вашим десертам.
Це можуть бути:
Пенсія 2024: що чекає на пенсіонерів у новому році
Кого образили більше: як відрізняються пенсії та стаж “нових” і “старих” пенсіонерів
Проїзд безплатно чи за тарифом? Як зміняться “транспортні” пільги для літніх людей в наступному місяці?
66-річний Степан Гіга на піку популярності скасовує концерти. Попри те, що його пісні вірусно розлітаються…
Вдале вирощування рослин — це справжнє мистецтво, в якому важливий кожен нюанс. Найголовніший фактор вдалого…
Газу на зиму вистачить. ДТЕК відкрив новий маршрут постачання скрапленого природного газу (СПГ) через Балтію.
Відтепер квитки на приміські потяги можна придбати онлайн через додаток «Укрзалізниці». Як це зробити?
Саме час садити озимий часник! Дотримуйтесь простих порад досвідчених агрономів і отримаєте великий урожай.