Насамперед, яйця мають бути кімнатної температури, не можна брати їх одразу ж із холодильника та збивати. І ще, чим більше повітря візьме в себе бісквіт, тим смачнішим він буде.
А для цього потрібно правильно збивати жовтки та білки. Багато господарок відразу ж з’єднують їх із цукром, не відокремлюючи жовток від білка і збивають, але краще цього не робити.
Раніше ми розповідали, як спекти ідеальний шоколадний бісквіт.
Ця кількість інгредієнтів ідеальна для форми діаметром 18-22 см. Якщо форма у вас більше, то й інгредієнтів потрібно більше, інакше бісквіт вийде повітряним, але низьким.
Зимова корекція тарифів. Як зміниться вартість відправлень «НП» з наступного місяця?
Під час посту зовсім необов'язково відмовлятися від улюблених рецептів. Цей пиріг доводить це!
Останні сезони демонструють чітке зміщення інтересу з глянцевих поверхонь до м’яких, матових текстур. Замша знову…
В Україні триває оформлення одноразової допомоги 6500 грн у рамках програми «Зимова підтримка». Що треба…
Чи зменшиться пенсія, якщо пенсіонер продовжує працювати? Розповідаємо, на що звертати увагу з надбавками та…
Українцям почала надходити державна допомога в розмірі тисячі гривень. Проте придбати за неї можна лише…