Насамперед, яйця мають бути кімнатної температури, не можна брати їх одразу ж із холодильника та збивати. І ще, чим більше повітря візьме в себе бісквіт, тим смачнішим він буде.
А для цього потрібно правильно збивати жовтки та білки. Багато господарок відразу ж з’єднують їх із цукром, не відокремлюючи жовток від білка і збивають, але краще цього не робити.
Раніше ми розповідали, як спекти ідеальний шоколадний бісквіт.
Ця кількість інгредієнтів ідеальна для форми діаметром 18-22 см. Якщо форма у вас більше, то й інгредієнтів потрібно більше, інакше бісквіт вийде повітряним, але низьким.
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…
Скандальний закон, ухвалений без особливої уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…