Гарбуз витримують на городі до осені, щоб він добре визрів і містив максимальну кількість цукрів. Гранично важливо прибрати всі плоди з городу до перших заморозків. Переморожені гарбузи не будуть нормально зберігатися і швидко зіпсуються.
Раніше ми писали, як правильно зберігати цибулю, щоб вона не псувалася до весни.
Повністю дозрілий гарбуз має кілька відмінних ознак:
Такі гарбузи міститимуть найбільшу кількість цукрів.
Зберігати гарбуз потрібно за температури 5 – 10⁰С і вологості від 70 до 80 відсотків. Так плоди будуть у відмінній формі два-три місяці (максимум півроку).
І ви зможете приготувати з них безліч смачних і корисних страв.
До завершення строку ідентифікації пенсіонерів лишається півтора місяця — хто не встигне до 31 грудня,…
В Україні триває поступовий перехід від паперових трудових книжок до електронного формату. Усі записи про…
Гарбуз – королева осіннього меню, з нього можна приготувати найрізноманітніші страви. Сьогодні пропонуємо не просто…
З 15 листопада розпочався прийом заявок на нову тисячу Зеленського, проте деякі громадяни зможуть оформити…
Мрієте про красиве весілля, що запам'ятовується? Країна з багатою історією та мальовничою природою, розташована на…
У понеділок Сонце активізується. Метеозалежним рекомендують бути обережними.