Гарбуз витримують на городі до осені, щоб він добре визрів і містив максимальну кількість цукрів. Гранично важливо прибрати всі плоди з городу до перших заморозків. Переморожені гарбузи не будуть нормально зберігатися і швидко зіпсуються.
Раніше ми писали, як правильно зберігати цибулю, щоб вона не псувалася до весни.
Повністю дозрілий гарбуз має кілька відмінних ознак:
Такі гарбузи міститимуть найбільшу кількість цукрів.
Зберігати гарбуз потрібно за температури 5 – 10⁰С і вологості від 70 до 80 відсотків. Так плоди будуть у відмінній формі два-три місяці (максимум півроку).
І ви зможете приготувати з них безліч смачних і корисних страв.
Лічильники під контролем держави. Що тепер зобов’язані робити власники квартир?
Інститут демографії та соціальних досліджень попереджає: демографічна криза поглиблюється. Як війна та міграція змінюють Україну?
Замовлення дипломної роботи — відповідальний крок, адже від якості виконання залежить не лише оцінка, але…
Додаткові виплати на зиму. Як працює програма щомісячної допомоги для родин?
Для багатьох Новий рік – це особливий час, наповнений очікуванням чудес, сімейними традиціями та символічними…
У наступному році стартує нова медична програма - українців віці 40+ чекають зміни. Які ініціативи…