Новини

Смачніше оладок ви ще не їли: вони легко замінять улюблену випічку – секрет в одному інгредієнті

Інгредієнти:

  • Яблука – 4 шт.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Пшеничне борошно – 4 ст. л.
  • Яйця – 1 шт.
  • Рослинна олія для смаження.

Приготування:

  1. Потрібно помити яблука, очистити шкірку і натерти їх на велику тертку.
  2. У натерті яблука додати цукор і добре перемішати.
  3. Вбити в яблучну суміш яйце і знову перемішати.
  4. Додати борошно,  краще всипати його невеликими порціями, щоб не було грудочок.
  5. Розігріти сковороду з олією, ложкою викласти оладки та смажити з двох боків до золотистого кольору.
  6. Готові оладки зверху можна посипати цукровою пудрою, хоча і без неї вони солодкі, смачні та ароматні.

Раніше ми розповідали, як приготувати оладки без борошна.

Новое на сайте

  • Статті

Якщо ви запідозрили інтернет-шахрайство: як подати заяву до кіберполіції

Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.

06/07/2025 15:56
  • Статті

SOS після сонця: 3 прості маски для спасіння шкіри

Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…

06/07/2025 14:27
  • Новини

Парламент продовжить воєнний стан і мобілізацію до листопада: шістнадцяте рішення поспіль

На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…

06/07/2025 13:36
  • Новини

Кислий сир – не вирок: ідеальна запіканка з «проблемного» продукту

Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…

06/07/2025 11:58
  • Новини

Пенсії як привілеї: чому кожен п’ятий українець отримує особливі виплати

В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…

06/07/2025 10:59
  • Новини

Новий урожай українських кавунів вже у продажу: чому дорого і що буде далі

Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…

06/07/2025 09:54