Новини

Бюджетний кавовий пиріг: пухкий, ароматний та смачний – готується легко та просто

Інгредієнти:

  • 100 мл кефіру;
  • 3 ч. л. розчинної кави;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 180 г цукру;
  • 2 яйця;
  • 100 г вершкового масла (можна замінити на соняшникову рафіновану олію);
  • 160 г борошна;
  • 7 г розпушувача.

Приготування:

Головне правило: всі компоненти мають бути кімнатної температури.

Раніше ми розповідали, як спекти двоколірний пиріг.

  1. Змішайте кефір та каву.
  2. В іншій мисці збийте яйця з цукром та ванільним цукром до кремової піни.
  3. Додайте вершкове масло і все добре перемішайте.
  4. З’єднайте кефірну та яєчну маси треба, додайте до них просіяне борошно з розпушувачем.
  5. Випікайте пиріг у духовці при 180 градусах близько 20-25 хвилин.
  6. Охолоджений пиріг можна посипати цукровою пудрою.

Новое на сайте

  • Статті

3 найкращі пісні страви до різдвяного посту: що приготувати просто й корисно

Різдвяний піст — це нагода переглянути свій раціон, додати більше овочів, бобових і зменшити частку…

08/12/2025 18:00
  • Новини

В Україні хочуть запровадити нове свято, яке буде вихідним днем: що відзначатимемо

В країні скоро може з'явитися нове релігійне свято і новий вихідний день. Які аргументи авторів…

08/12/2025 17:30
  • Новини

Виплати по 6500 грн вже надходять: як оформити “Зимову підтримку” та подати заявку

Громадяни вже почали отримувати грошову допомогу від держави. Хто може претендувати на 6500 грн та…

08/12/2025 16:30
  • Новини

Штраф за працюючий генератор можливий: чи карають за це у воєнний час

Законодавство України передбачає штрафні санкції за неправильне використання генераторів. Та чи працюють ці норми зараз,…

08/12/2025 15:30
  • Новини

Найурожайніші та найсмачніші сорти перцю: п’ять найкращих варіантів

Хочете отримати хороший урожай перцю і щоб самі плоди були м'ясистими та смачними? Обирайте ці…

08/12/2025 14:57
  • Новини

Торт «Бите скло»: готуємо улюблений десерт з вафельними коржами

Легкий, яскравий і напрочуд простий — цей торт без випічки з желе та вафельних коржів…

08/12/2025 14:19