Зазвичай для приготування підливи господині використовують звичайні інгредієнти, які є на кожній кухні.
Спочатку потрібно взяти сковороду з високим бортиком. Поставити її на плиту. Перевага підливи полягає в тому, що для її приготування потрібні найпростіші продукти, які є на кожній кухні. Як тільки сковорода трохи розігріється, потрібно розтопити шматочок вершкового масла, 30 г точно вистачить, потім додаємо кілька ложок соняшникової олії. Всипаємо дві столові ложки борошна, борошно не повинно підгоріти або взятися в грудочки, помішуючи, вливаємо 150 мл води.
Далі вводимо 2 столові ложки томатної пасти і добре перемішуємо, щоб не було грудочок.
Через 1-2 хвилини додаємо три столові ложки сметани, перемішуємо, солимо, перчимо і за бажанням додаємо 1 лавровий лист і 0,5 чайної ложки сушеного часнику.
Дивимося, щоб у підливи була потрібна консистенція. Якщо соус вийшов густим, можна додати ще трохи води.
Таку підливу можна сміливо подавати до будь-якого гарніру, але якщо ви не звикли до соусів без м’яса. Тоді можна додати заздалегідь відварене та порізане на невеликі шматочки м’ясо. Обов’язково воно повинне пару хвилин проваритись у підливі, щоб насититися її ароматами.
До речі, така підлива ідеально підійде для котлет та тефтелів.
Статистика свідчить, що середня українська пенсія становить третину середньої зарплати. Скільки ж пенсії нарахують при…
Погода в Україні на середу, 21 травня у східних областях, місцями у центральних, західних, південних…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня: як поводитися метеозалежним.
Святих Костянтина Великого і його матір Олену названо «рівноапостольними» за великі заслуги перед християнською Церквою.
У 2025 році громадяни України мають можливість добровільно докупити страховий стаж для отримання або збільшення…
До утворення здуття свіжого або старого лінолеуму може призвести безліч причин. Але в будь-якому випадку…