Зазвичай для приготування підливи господині використовують звичайні інгредієнти, які є на кожній кухні.
Спочатку потрібно взяти сковороду з високим бортиком. Поставити її на плиту. Перевага підливи полягає в тому, що для її приготування потрібні найпростіші продукти, які є на кожній кухні. Як тільки сковорода трохи розігріється, потрібно розтопити шматочок вершкового масла, 30 г точно вистачить, потім додаємо кілька ложок соняшникової олії. Всипаємо дві столові ложки борошна, борошно не повинно підгоріти або взятися в грудочки, помішуючи, вливаємо 150 мл води.
Далі вводимо 2 столові ложки томатної пасти і добре перемішуємо, щоб не було грудочок.
Через 1-2 хвилини додаємо три столові ложки сметани, перемішуємо, солимо, перчимо і за бажанням додаємо 1 лавровий лист і 0,5 чайної ложки сушеного часнику.
Дивимося, щоб у підливи була потрібна консистенція. Якщо соус вийшов густим, можна додати ще трохи води.
Таку підливу можна сміливо подавати до будь-якого гарніру, але якщо ви не звикли до соусів без м’яса. Тоді можна додати заздалегідь відварене та порізане на невеликі шматочки м’ясо. Обов’язково воно повинне пару хвилин проваритись у підливі, щоб насититися її ароматами.
До речі, така підлива ідеально підійде для котлет та тефтелів.
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…
Через прострочену ідентифікацію чи неактивний рахунок тисячі пенсіонерів-ВПО залишилися без виплат. Нова ухвала Кабміну дозволяє…
Чи має право роботодавець вимагати від працівника виконувати свою роботу під час повітряної тривоги?