Вся справа в тому, що з кефіру можна приготувати сир, який буде схожий на вершковий, який ми купуємо для намазування на хліб.
Краще заморожувати кефір у плівковій упаковці (в якій він продається). Кефір відправляють до морозильної камери на добу.
Після цього заморожений кефір вилучають із пакета і кладуть на сито або в друшляк, не забувши постелити кілька слоїв марлі.
Завдяки такому способу можна отримати смачний вершковий сир. До речі, кислинка, властива кефіру йде завдяки заморожуванню, так запевняють господині, які вже встигли випробувати цей метод.
Такий сир підійде для бутербродів, його можна додавати до салатів, випічки.
У листопаді українці платитимуть за газ за дев’ятьма різними тарифами. Деякі споживачі взагалі можуть уникнути…
Працівники ПФУ нерідко порушують права людей, приховуючи деталі розрахунку чи відмовляючись приймати заяви. Пояснюємо, як…
Кухонна раковина засмічується досить часто, але викликати сантехніка не обов’язково. Є ефективний і сучасний спосіб…
Чи знайоме вам відчуття, коли в голові постійно шумить, свистить, гуде, дзвенить? Де і чому…
Право на пенсію визначається на підставі страхового стажу, набутого людиною протягом життя. Тому важливо, щоб…
Джерело безперебійного живлення (ДБЖ) - відмінне рішення при частих відключеннях електроенергії. До основних складових цього…