Вся справа в тому, що з кефіру можна приготувати сир, який буде схожий на вершковий, який ми купуємо для намазування на хліб.
Краще заморожувати кефір у плівковій упаковці (в якій він продається). Кефір відправляють до морозильної камери на добу.
Після цього заморожений кефір вилучають із пакета і кладуть на сито або в друшляк, не забувши постелити кілька слоїв марлі.
Завдяки такому способу можна отримати смачний вершковий сир. До речі, кислинка, властива кефіру йде завдяки заморожуванню, так запевняють господині, які вже встигли випробувати цей метод.
Такий сир підійде для бутербродів, його можна додавати до салатів, випічки.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Який прогноз у фахівців?
Ніжний смак, відсутність кісток та мінімум солі – все це Матіас. Чому він такий популярний…
Через пошкодження енергосистеми, спричинені атаками Росії, в українських мережах фіксують стрибки напруги. Експерти пояснюють, чим…
Особливі події у житті кожного чоловіка вимагають особливої уваги до деталей, включаючи підбір якісної та…
Осіннє меню можна зробити цікавіше - спробуйте запекти курку зі сливами. Ця незвичайна, ароматна і…
Після трагічного авіаудару у селищі Ярова Донецької області "Укрпошта" оголосила про зміну процедури виплати пенсій.