Вся справа в тому, що з кефіру можна приготувати сир, який буде схожий на вершковий, який ми купуємо для намазування на хліб.
Краще заморожувати кефір у плівковій упаковці (в якій він продається). Кефір відправляють до морозильної камери на добу.
Після цього заморожений кефір вилучають із пакета і кладуть на сито або в друшляк, не забувши постелити кілька слоїв марлі.
Завдяки такому способу можна отримати смачний вершковий сир. До речі, кислинка, властива кефіру йде завдяки заморожуванню, так запевняють господині, які вже встигли випробувати цей метод.
Такий сир підійде для бутербродів, його можна додавати до салатів, випічки.
Щороку вимоги для виходу на пенсію в Україні стають суворішими. Якщо раніше вистачало 15 років,…
Новий порядок: посвідчення осіб з інвалідністю більше не потребують термінової заміни. Пояснюємо, що змінилося.
Бажаєте здивувати близьких ароматною закускою? Ці помідори по-корейськи готуються без варіння і вже за ніч…
З 2024 року виплати ветеранам приурочені не до 9 травня, а до Дня Незалежності –…
Українці, які мають 34 роки страхового стажу, можуть вийти на пенсію у 60 років. При…
Магнітні бурі – це періоди, коли багато людей відчувають погіршення самопочуття, виникають проблеми зі здоров'ям.…