Вся справа в тому, що з кефіру можна приготувати сир, який буде схожий на вершковий, який ми купуємо для намазування на хліб.
Краще заморожувати кефір у плівковій упаковці (в якій він продається). Кефір відправляють до морозильної камери на добу.
Після цього заморожений кефір вилучають із пакета і кладуть на сито або в друшляк, не забувши постелити кілька слоїв марлі.
Завдяки такому способу можна отримати смачний вершковий сир. До речі, кислинка, властива кефіру йде завдяки заморожуванню, так запевняють господині, які вже встигли випробувати цей метод.
Такий сир підійде для бутербродів, його можна додавати до салатів, випічки.
Українка з інвалідністю, яка перебуває за кордоном, не змогла пройти відеоідентифікацію через портал ПФУ. Пояснюємо,…
Щоб вийти на пенсію, українцям потрібно накопичити певну кількість страхового стажу, інакше вони можуть розраховувати…
Президент підписав Державний бюджет на 2026 рік: 60% видатків виділено на армію, але вперше за…
У холодну пору білизна в приміщенні сохне довго й підвищує вологість у домі. Експерт поділився…
Розмір пенсії для осіб з інвалідністю ІІ групи залежить від статусу особи, якій її призначають.…
Якщо ви думаєте, що смачною може бути лише червона риба, то ми вас засмутимо: королівську…