Навіщо розумні господині заморожують кефір: такого ви точно не очікували

Этот материал также доступен на русском языке

Сыр из кефира
Багато хто, напевно, чув пораду про заморожування кефіру. Хтось не надав цьому значення, а ті, хто скуштував, тепер роблять так завжди. Що ж дає ця хитрість?

Вся справа в тому, що з кефіру можна приготувати сир, який буде схожий на вершковий, який ми купуємо для намазування на хліб.

Краще заморожувати кефір у плівковій упаковці (в якій він продається). Кефір відправляють до морозильної камери на добу.

Після цього заморожений кефір вилучають із пакета і кладуть на сито або в друшляк, не забувши постелити кілька слоїв марлі.

Завдяки такому способу можна отримати смачний вершковий сир. До речі, кислинка, властива кефіру йде завдяки заморожуванню, так запевняють господині, які вже встигли випробувати цей метод.

Такий сир підійде для бутербродів, його можна додавати до салатів, випічки.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?