Новини

Бюджетна, але дуже смачна піца: готується легко, а з’їдається швидко

Інгредієнти:

  • борошно – 1,5 склянки,
  • цукор – 1 столова ложка
  • сіль – 1 чайна ложка,
  • молоко з водою (суміш) – 0,5 склянки,
  • дріжджі сухі – 1 чайна ложка з гіркою,
  • олія – 1 столова ложка,
  • кетчуп – 4-5 столових ложок,
  • сосиски (нарізані на шматочки) – 4 шт.,
  • твердий сир (натертий на великій тертці) – 150 г,
  • зелень – до смаку.

Приготування:

  1. Борошно просіяти в миску, додати одну столову ложку цукру та сіль.
  2. У теплу суміш молока та води додати дріжджі та чайну ложку цукру.
  3. У просіяному борошні зробити поглиблення та влити рідку суміш.
  4. Додати ложку рослинної олії та замісити м’яке, нетуге тісто.
  5. Залишити тісто підходити на одну годину, після чого розкотити з нього круглий корж.
  6. Помістити корж у форму, зробити борти і змастити олією.
  7. Корж змастити кетчупом і рівномірно розподілити начинку із сосисок, сиру та зелені.
  8. Випікати піцу у духовці 20-30 хвилин при температурі 200 градусів.

Раніше ми розповідали, як приготувати піцу на кефірі.

Новое на сайте

  • Новини

Лічильник без повірки – гроші на вітер: як уникнути переплат за газ

Багато українців не знають, що прострочена перевірка газового лічильника може обернутися значними переплатами.

14/10/2025 23:29
  • Новини

Погода в Україні на середу, 15 жовтня

Синоптик Наталка Діденко так говорить про погоду в середу: "Холодна погода, місцями навіть із нулями…

14/10/2025 22:42
  • Новини

Магнітні бурі на середу, 15 жовтня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Що про це говорять астрофізики?

14/10/2025 22:13
  • Новини

Кістковий бульйон: здоров’я у тарілці чи просто смачний міф?

Кістковий бульйон називають рідким золотом і приписують йому чи не магічні властивості. Але як це…

14/10/2025 21:39
  • Новини

4,37 мільйона українців під захистом Євросоюзу, де їх найбільше

Українці продовжують шукати захист у країнах ЄС: влітку 2025 року їх побільшало на 31 тисячу.…

14/10/2025 20:59
  • Новини

«Чушка Бюрек» – чому варто їсти і як приготувати з болгарського перцю

Рецепт «Чушка Бюрек» - смачний і корисний спосіб включити болгарський перець до раціону, особливо в…

14/10/2025 19:59