Рецептом ідеального тіста для вареників, яке підійде і для смажених пиріжків, поділилася українська кулінарна блогерка Олена Мироненко.
“Підходить для солодких та солоних начинок. Готується швидко та легко. Ліпити з цього тіста одне задоволення”, – запевнила блогерка.
За словами блогерки, в якості начинки можна використовувати червону смородину, чорницю, вишню, полуницю, додаючи в кожен вареник трохи цукру. Також для начинки підійде картопля із зеленню, картопля з грибами, печінка із цибулею.
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…