Рецептом ідеального тіста для вареників, яке підійде і для смажених пиріжків, поділилася українська кулінарна блогерка Олена Мироненко.
“Підходить для солодких та солоних начинок. Готується швидко та легко. Ліпити з цього тіста одне задоволення”, – запевнила блогерка.
За словами блогерки, в якості начинки можна використовувати червону смородину, чорницю, вишню, полуницю, додаючи в кожен вареник трохи цукру. Також для начинки підійде картопля із зеленню, картопля з грибами, печінка із цибулею.
До першої групи інвалідності належать люди, які повністю втратили працездатність і вимагають постійної опіки. Вони…
6 квітня святкує свій 55-й день народження Ірина Білик. Ім’я співачки стало символом нової вітчизняної…
Досвідчені овочівники розповіли, чим потрібно підживити кабачки та цукіні, щоб урожаю вистачило і для власного…
7 квітня очікується мокрий сніг у північних та місцями центральних областях, у західних - подекуди…
Чи варто турбуватися про здоров'я? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Яскравий та позитивний тиждень, особливо для тих, хто займається питаннями соціальної інтеграції, особистісного розвитку, професійної…