Так, якщо ви хочете, щоб капуста вийшла пікантною та з легкою солодкістю, додайте гірчицю та мед.
Раніше ми розповідали, чому пенсіонерам потрібно їсти капусту.
Цілком вистачить взяти по ложці меду та гірчиці, довести їх до однорідного стану, влити невелику кількість води. А потім ввести цю заправку за п’ять хвилин до готовності капусти. Ця кулінарна хитрість зробить тушковану капусту справжнім шедевром.
Багато господинь при тушкуванні капусти обмежуються додаванням солі, перцю та невеликої кількості зелені. Але спробуйте нові поєднання. Відмінним доповненням до капусти стане кардамон, порошок кореня імбиру, часник та коріандр. Ці спеції краще додавати у невеликій кількості.
Обов’язково спробуйте ці варіанти приготування тушкованої капусти, вони вам сподобаються.
Простий рецепт від досвідчених господарів. Картопля навесні буде рости як на дріжджах.
У яких випадках українців звільняють від комунальних нарахувань? Перелік винятків від ПФУ.
Військовослужбовці в Україні отримують пенсію в двох випадках: за вислугу років або по інвалідності. Умови…
Фактична бідність у 2025 році — це скільки? Чому українцям бракує грошей навіть на базові…
Мігрені атакують планету, і небезпека їх наслідків з кожним днем зростає. Вчені розкрили справжні масштаби…
У гаманці пенсіонерів потрапляє лише 1% коштів від передбачених міжнародними нормами. Як чинна формула «обрізає»…