Так, якщо ви хочете, щоб капуста вийшла пікантною та з легкою солодкістю, додайте гірчицю та мед.
Раніше ми розповідали, чому пенсіонерам потрібно їсти капусту.
Цілком вистачить взяти по ложці меду та гірчиці, довести їх до однорідного стану, влити невелику кількість води. А потім ввести цю заправку за п’ять хвилин до готовності капусти. Ця кулінарна хитрість зробить тушковану капусту справжнім шедевром.
Багато господинь при тушкуванні капусти обмежуються додаванням солі, перцю та невеликої кількості зелені. Але спробуйте нові поєднання. Відмінним доповненням до капусти стане кардамон, порошок кореня імбиру, часник та коріандр. Ці спеції краще додавати у невеликій кількості.
Обов’язково спробуйте ці варіанти приготування тушкованої капусти, вони вам сподобаються.
Гороскопи читають навіть ті, хто у них не вірить. А якщо поєднати астрологію із фруктами?…
Розвиток подагри призводить до появи сильних нападоподібних суглобових болів, припухання суглобів і запалення шкіри над…
Синоптики стверджують, що у четвер в Україні буде найкомфортніша температура повітря в Європі. Протягом дня…
Щоб не постраждати від магнітних бур, треба навчитися самим визначати для себе рівень сонячного шторму…
Твій iPhone 16 Pro чи Pro Max — це як твій найкращий друг: завжди з…
Бажаєте зберегти аромат літа до самої весни? Розповідаємо, як правильно сушити зелень у домашніх умовах,…