Після цього гречаники запікають у духовці 10-15 хвилин. Щоб страва вийшла соковитішою, її можна запікати з соусом – сметанним, томатним або грибним.
Через те, що в блюді вже є і крупа, і м’ясо, воно не потребує додаткового гарніру. Подавати гречаники можна з тушкованими чи сирими овочами.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що буде з організмом, якщо часто є гречку.
У понеділок, 2 червня, у західній частині країни, вдень також у північних областях очікуються короткочасні…
Сила магнітної бурі буде надзвичайно високою.
На старті червня навколишній простір наче наповнюється свіжим вітром думок, обіцянок та тихих прозрінь. Це…
Домашній м'ятний сироп – це просто, швидко та дуже смачно. З трьох інгредієнтів можна приготувати…
Сучасна ліпосакція є високотехнологічною процедурою, яка значно еволюціонувала за останні роки.
Капіляри в оці надзвичайно тонкі, тому навіть незначний вплив — зовнішній або внутрішній — може…