Після цього гречаники запікають у духовці 10-15 хвилин. Щоб страва вийшла соковитішою, її можна запікати з соусом – сметанним, томатним або грибним.
Через те, що в блюді вже є і крупа, і м’ясо, воно не потребує додаткового гарніру. Подавати гречаники можна з тушкованими чи сирими овочами.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що буде з організмом, якщо часто є гречку.
Частина українців можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Куди звертатися.
Яким чином українські пенсіонери можуть збільшити власні пенсійні виплати. Що передбачено законодавством.
Росія продовжує обстрілювати мирні населені пункти України. У Генштабі ЗСУ детально розповіли про ситуацію на…
Кожен рік страхового стажу понад норму збільшує пенсію. Але чи завжди великий стаж гарантує високу…
8 квітня в Україні відзначають День працівників військових комісаріатів і Міжнародний день ромів. Християни вшановують…
Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» радить українцям встановити важливий пристрій. Про що йдеться і скільки доведеться…