Після цього гречаники запікають у духовці 10-15 хвилин. Щоб страва вийшла соковитішою, її можна запікати з соусом – сметанним, томатним або грибним.
Через те, що в блюді вже є і крупа, і м’ясо, воно не потребує додаткового гарніру. Подавати гречаники можна з тушкованими чи сирими овочами.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що буде з організмом, якщо часто є гречку.
Борці за незалежність України у XX столітті та реабілітовані жертви політичних репресій мають право на…
Держава виплатить компенсацію сім'ям деяких регіонів на покупку твердого палива. Гроші надійдуть у вересні-жовтні, і…
В Україні діє мало відома, але важлива соціальна програма, яка дозволяє окремим категоріям пенсіонерів взагалі…
Серпневі дні спекотні, а ночі прохолодні – і салат від цього страждає. Вибір правильного сорту…
Простий набір інгредієнтів і трішки фантазії – і звична гречка перетворюється на ситну й святкову…
Кабмін схвалив законопроєкт, який передбачає нову кримінальну відповідальність для військовозобов'язаних. Про що йдеться.