Все просто – потрібно правильно підготувати фарш, а також додати потрібні інгредієнти.
Ми звикли в котлети додавати яйце, хліб, манку, картоплю, але забуваємо про продукт, який здатний зробити їх справжнім шедевром.
Раніше ми розповідали, як приготувати бюджетні котлети з рибної консерви.
Шеф-кухарі поділилися секретним інгредієнтом. І ним виявилася капуста.
Капуста наповнює м’ясо соком і робить котлети повітряними та дуже смачними.
На 1 кг фаршу достатньо додати 100-150 г капусти. Але треба врахувати кілька нюансів.
Капусту потрібно максимально подрібнити, краще зробити це за допомогою блендера.
У капустяну суміш додають сіль, щоб овоч пустив сік.
Перед додаванням до м’ясного фаршу капусті потрібно дати настоятися хоча б 5 хвилин.
Мрієте про красиве весілля, що запам'ятовується? Країна з багатою історією та мальовничою природою, розташована на…
У понеділок Сонце активізується. Метеозалежним рекомендують бути обережними.
Цей прогноз змінить ваші плани. Чим накриє країну на початку тижня?
Втрачаєте тепло через вікна? Є спосіб повернути до 55% без ремонту.
Судові пенсії по-новому. Що стоїть за жовтневими «дрібними» доплатами від ПФУ?
Одним регіонам “пощастило” більше, іншим ні, тому обмеження діють нерівномірно. Проблема в тому, що надлишок…