Новини

Гороскоп на тиждень із 22 по 28 травня

Марс почав свій транзит Левом (від 20 травня), примножуючи вогняні енергії в стократ. Сонце у Близнятах (від 21 травня) посилює стихію Повітря, що створює сприятливу взаємодію Яньських потенціалів. Життя закипає новими фарбами від 22 травня, вирує соціальна сфера, на військовому фронті розгортається інтенсивна боротьба, в якій сили Добра перемагають!

22 та 23 травня напружений аспект Марс – Юпітер на тлі генерує потужний потік складних та агресивних енергій, сприяє накопиченню помилок та відсутності мотивації. Підвищується кількість дорожньо-транспортних пригод, травм, вирішення конфліктів за допомогою фізичної сили. Цими днями важко себе дисциплінувати, хоч трохи непорозуміння розростається в грандіозний скандал, тому потрібно підійти з усією відповідальністю до справ і, стримуючи себе, структурувати поточні процеси.

Від 24 травня загальне тло стає більш-менш гармонійним, легше вирішуються майнові та грошові питання, у професійній сфері відбувається стабілізація, знаходяться рішення на найскладніші завдання. Колективна робота та спілкування з однодумцями дають хороші результати, швидше та ефективніше просуваються проєкти. Саме час нових починань, особливо розрахованих довгий термін роботи.

28 травня напружений аспект Сонце – Сатурн створює обмеження та перешкоди на всіх рівнях, формує некомфортні умови. Цей аспект вимагає серйозного ставлення до закону та порядку, норм і правил, інакше, великий ризик потрапити у пастку застою та подальшої деградації.

Гороскоп на тиждень із 22 по 28 травня

Овен

Тиждень обіцяє бути спокійним. Будь-яка справа пройде гладко і принесе очікуваний результат. У другій половині тижня, можливо, ви зустрінетеся з друзями та знайомими, яких давно не бачили.

Телець

Тиждень підходить для генерального прибирання чи перестановки. Вирішення будь-яких побутових питань дасться вам легко. У вихідні зірки радять вибратися до музею чи подивитися хороший фільм у сімейному колі.

Близнюки

Цього тижня не варто планувати вирішення серйозних питань. Також утримайтеся від далеких поїздок, що можуть виникнути незначні проблеми. Вихідні – добрий час для втілення в життя задуманих планів.

Рак

Підходящий тиждень для реалізації будь-яких ідей. Якщо планували звернутися до державних організацій, можете робити це зараз. Контролюйте свій настрій, не вступайте у конфлікти із родичами.

Лев

Тиждень буде продуктивним. Однак зірки рекомендують бути обережними у спілкуванні з малознайомими людьми. Ставтеся серйозно до підписання договорів, юридичних паперів. Уникайте конфліктів та сварок.

Діва

На вас чекають позитивні дні. Зірки прогнозують фінансовий успіх – багато хто отримає грошові подарунки або інші приємні сюрпризи. Будь-які старі конфлікти вирішуватимуться легко.

Терези

Готуйтеся до сімейних та побутових справ. Можливі подорожі, а також несподівані фінансові надходження. У першій половині тижня можливі проблеми із здоров’ям.

Скорпіон

Початок тижня буде непростим. Корінь проблем криється в похмурих думках, які вас долати. До кінця тижня настрій та стан покращаться.

Стрілець

Весь тиждень пройде у вирішенні важких питань, але все вирішиться якнайкраще. З обережністю ставтеся до людей, які хочуть подружитися з вами, можливо, це шахраї.

Козеріг

З самого початку тижня на вас чекає удача. Будь-які справи, у тому числі юридичні, вирішаться на вашу користь. Дуже сприятливий період для творчої діяльності.

Водолій

Підходящий тиждень для будь-яких далеких поїздок. У другій половині тижня можливі сварки та непорозуміння з друзями, а також загальний занепад сил. Проведіть вихідні із родичами.

Риби

Ваше самопочуття може бути не найкращим. Якщо є можливість побути вдома та ні з ким не спілкуватися, вчиніть саме так. У жодному разі не варто втручатися в чужі конфлікти та розбіжності.

Метки: астрологія гороскоп

Новое на сайте

  • Статті

Від Воскресіння до Вознесіння – як провести 40 днів: що можна, а що не слід робити у цей період

Світле Христове Воскресіння – настільки значуща подія, що святкується сорок днів поспіль. Саме стільки Спаситель…

19/05/2024 17:48
  • Статті

Почався сезон кліщів: що робити при укусі і чи здавати комаху на аналіз

Сезон активності кліщів триває майже до кінця осені, а пік припадає на травень-червень і вересень-жовтень.…

19/05/2024 16:53
  • Статті

Смачні традиції: що таке хумус і як його їдять – готуємо самі

Ця традиційна страва країн Близького Сходу набула популярності і в багатьох інших країнах і навіть…

19/05/2024 15:59
  • Статті

Якщо нові зуби вам не по кишені, перевірте список пільговиків: хто має право на безкоштовне протезування

Для того щоб розуміти, чи можете ви отримати безоплатне зубопротезування, необхідно ознайомитися з чинним законодавством.…

19/05/2024 14:51
  • Статті

Міста, села, місця, які сьогодні на слуху: Вовчанськ – 4 кілометри до кордону

Сегодня мы расскажем о городе Волчанске, который российские оккупанты почти полностью разрушили.

19/05/2024 13:36
  • Статті

Кому можуть відмовити у субсидії: фатальні покупки можуть залишити сім’ю без держдопомоги

До редакції звернувся мешканець Львівської області Василь Мелех. Він розповів, що продав будинок, який отримав…

19/05/2024 12:45