Якщо ви хочете приготувати гарнір потрібного кольору, зовсім не обов’язково вибирати картоплю певного сорту, від чого залежить колір м’якоті.
Просто потрібно використовувати лише один додатковий інгредієнт, який забезпечить вашій картоплі гарний зовнішній вигляд.
Виявляється, секрет білої картоплі давно розкрили розумні господині. При варінні в каструлю вони додають лимонний сік. Купувати його не потрібно, досить просто вичавити з лимона.
На каструлю необхідно додати 1,5 чайні ложки соку. Намагайтеся не перевищувати цю норму, інакше картопля буде кислою.
Лимонний сік відбілює картоплю і робить її красивою та апетитною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, який простий інгредієнт допоможе зварити картоплю в два рази швидше.
Як відбувається мобілізація чоловіків віком 50+ в Україні. Що треба знати кожному українцю - що…
Дуже часто узаконення самобуду перетворюється на складний та заплутаний процес для звичайної людини. Він вимагає…
Багато овочівників вважають, що помідори потребують частих і рясних поливів. Але чи це так насправді?
9 квітня подекуди у центральних, західних та північних областях України очікується сніг.
Якою буде космічна погода? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Здоровий сон – це основа гарного самопочуття.