Якщо ви хочете приготувати гарнір потрібного кольору, зовсім не обов’язково вибирати картоплю певного сорту, від чого залежить колір м’якоті.
Просто потрібно використовувати лише один додатковий інгредієнт, який забезпечить вашій картоплі гарний зовнішній вигляд.
Виявляється, секрет білої картоплі давно розкрили розумні господині. При варінні в каструлю вони додають лимонний сік. Купувати його не потрібно, досить просто вичавити з лимона.
На каструлю необхідно додати 1,5 чайні ложки соку. Намагайтеся не перевищувати цю норму, інакше картопля буде кислою.
Лимонний сік відбілює картоплю і робить її красивою та апетитною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, який простий інгредієнт допоможе зварити картоплю в два рази швидше.
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.