Якщо ви хочете приготувати гарнір потрібного кольору, зовсім не обов’язково вибирати картоплю певного сорту, від чого залежить колір м’якоті.
Просто потрібно використовувати лише один додатковий інгредієнт, який забезпечить вашій картоплі гарний зовнішній вигляд.
Виявляється, секрет білої картоплі давно розкрили розумні господині. При варінні в каструлю вони додають лимонний сік. Купувати його не потрібно, досить просто вичавити з лимона.
На каструлю необхідно додати 1,5 чайні ложки соку. Намагайтеся не перевищувати цю норму, інакше картопля буде кислою.
Лимонний сік відбілює картоплю і робить її красивою та апетитною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, який простий інгредієнт допоможе зварити картоплю в два рази швидше.
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.
У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…
“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…