Але розмова не про ціну, а про те, які частини курки ні в якому разі не можна їсти, інакше проблем зі здоров’ям не уникнути.
Найбільш шкідливими частинами курки є легені, гузка (хвостик) та голова.
Так, у легенях багато паразитів та бактерій. Навіть після обробки високою температурою вдається видалити лише частину їх, які чутливі до високих температур. Але є також чимало стійких до високих температур бактерій, які накопичуються у легенях. Потрапивши до організму людини, вони легко викликають нездужання.
Також багато паразитів і бактерій є і в курячій гузі – тій частині тіла, звідки птах виділяє фекалії. Якщо з’їсти багато курячих гузок, можна завдати шкоди своєму організму. Так що, якою б смачною не була ця частина курки, заради власного здоров’я краще їсти її менше. А ще, в гузі міститься висока кількість жиру і токсичних елементів, що негативно впливає на здоров’я.
Якщо говорити про голову курки, то в ній можуть накопичуватися шкідливі речовини, які при приготуванні нікуди не випаровуються, а разом з м’ясом потрапляють в організм людини. Звичайно, вживання однієї-двох курячих голів не матиме жодного ефекту, але надмірне споживання загрожує.
Більшість із нас часто забуває про перезавантаження смартфона. Але ця звичка здатна серйозно вплинути на…
Особам, які через стан здоров’я частково або повністю втратили працездатність, держава виплачує пенсію по інвалідності.…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Кореневі паростки – невидимий ворог урожаю сливи. Дізнайтеся, як правильно їх усунути, щоб насолоджуватися улюбленими…
Ці легендарні цукерки легко приготувати в домашніх умовах. Повірте, вони будуть набагато кращими, ніж магазинні!