Але розмова не про ціну, а про те, які частини курки ні в якому разі не можна їсти, інакше проблем зі здоров’ям не уникнути.
Найбільш шкідливими частинами курки є легені, гузка (хвостик) та голова.
Так, у легенях багато паразитів та бактерій. Навіть після обробки високою температурою вдається видалити лише частину їх, які чутливі до високих температур. Але є також чимало стійких до високих температур бактерій, які накопичуються у легенях. Потрапивши до організму людини, вони легко викликають нездужання.
Також багато паразитів і бактерій є і в курячій гузі – тій частині тіла, звідки птах виділяє фекалії. Якщо з’їсти багато курячих гузок, можна завдати шкоди своєму організму. Так що, якою б смачною не була ця частина курки, заради власного здоров’я краще їсти її менше. А ще, в гузі міститься висока кількість жиру і токсичних елементів, що негативно впливає на здоров’я.
Якщо говорити про голову курки, то в ній можуть накопичуватися шкідливі речовини, які при приготуванні нікуди не випаровуються, а разом з м’ясом потрапляють в організм людини. Звичайно, вживання однієї-двох курячих голів не матиме жодного ефекту, але надмірне споживання загрожує.
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…
Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…