Так, наприклад, традиція додавати в каву трохи солі прийшла до нас із африканських країн, де через незадовільну якість води в чашку кави всипали трохи солі.
Сіль має дезінфікуючий ефект, а також нейтралізує жорсткість води.
Але гурмани полюбили смак кави з сіллю за те, що в ній немає гіркоти, та й смак напою зовсім інший.
Що ж до додавання масла, то такий напій допомагає взяти під контроль почуття голоду. Завдяки цьому можна обійтися без повноцінного прийому їжі протягом кількох годин.
Така кава здатна покращити стан здоров’я та позбавити від почуття втоми. Саме каву з додаванням маленького шматочка масла вибирають ті, хто намагається скинути зайву вагу.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, з якими продуктами не можна поєднувати каву.
Мінімальний страховий стаж, який дозволяє українцям вийти на пенсію, становить 15 років. А що робити…
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…