Медики дійшли висновку, що додавання в меню кориці допоможе нормалізувати цукор у крові. А ще, кориця має протизапальну дію. Не менш важливим є і сам аромат спеції. Виявляється, при його вдиханні в мозок надходить сигнал, що ми ситі і, відповідно, зменшується потяг до вуглеводної їжі. Але це не означає, що потрібно їсти корицю ложками.
Достатньо 2-6 грам меленої кориці на день, краще розділити цю кількість на 2-3 прийоми. Її можна додавати в напої та страви за бажанням. Але майте на увазі, що позитивний ефект дає саме кориця, а не касія, яку часто видають за корицю.
Перевірити спецію можна у домашніх умовах. Для цього на корицю капніть звичайний йод. Якщо йод пофарбує порошок кориці в синювато-чорний колір, то це – касія. Якщо забарвлення буде синім, але не дуже темним, то це справжня кориця.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що ліки від тиску багато людей приймають неправильно.
Сійте, але обережно. Як правильно садити листопадові кабачки і не помилитися з температурою?
Енергосистема під пресингом. Після масованих атак Україна переходить на жорсткі графіки відключень.
Зарплатні очікування в Україні зросли. Лише 4% громадян згодні на мінімальну оплату.
Держава посилює контроль за отримувачами соціальний контроль. Чому житлові умови стали критичними для продовження виплат?
Війна кардинально змінила все – бізнес-процеси, пріоритети, цінності. Але є люди та компанії, які довели:…
Дощ чи ожеледь, пручається нога чи паморочиться у голові, немає вуличного освітлення чи бракує часу…