молоко – 100 мл,
яйця – 2 шт.,
борошно – 1 склянка,
цукор – 6 столових ложок,
яблука – 250 г (краще м’яких сортів, вони швидко дбають),
лимонний сік – 1 чайна ложка,
ваніль – 1 чайна ложка,
кориця – 1 чайна ложка,
сіль та лимонна цедра – за смаком.
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…
Літо – пора кавунів та динь. Ці соковиті фрукти не тільки освіжають, а й приносять…
Власникам квартир та будинків в Україні нагадали: до 1 вересня необхідно розрахуватися із податками за…
Поки одні оновлюють айфони, інші вірні кнопковим «Нокіям». Але мобільні оператори, схоже, вирішили: інтернет потрібен…
Хочете порадувати себе ароматною випічкою, але без яєць та молока? Пісна галета з фруктами та…