Новини

Рецепт дня: оладки з яблуками по-німецьки

Інгредієнти:

молоко – 100 мл,

яйця – 2 шт.,

борошно – 1 склянка,

цукор – 6 столових ложок,

яблука – 250 г (краще м’яких сортів, вони швидко дбають),

лимонний сік – 1 чайна ложка,

ваніль – 1 чайна ложка,

кориця – 1 чайна ложка,

сіль та лимонна цедра – за смаком.

Приготування:

  1. У глибоку миску влити молоко та вбити яйця.
  2. Додати борошно, половину цукру, лимонний сік, цедру, ваніль та дрібку солі.
  3. Всі інгредієнти добре перемішати.
  4. Яблука очистити від шкірки та серцевини і дрібно нарізати, додати в тісто і перемішати.
  5. На сковороді з розігрітою олією випікати невеликі круглі оладки.
  6. Готові оладки подавати зі сметаною або медом, попередньо посипавши корицею і цукром, що залишився.

Новое на сайте

  • Статті

Чому потрібна юридична допомога під час легалізації самобуду?

Дуже часто узаконення самобуду перетворюється на складний та заплутаний процес для звичайної людини. Він вимагає…

08/04/2025 23:19
  • Новини

Так поливати томати не можна – експерти вказали на помилки, яких багато хто припускається

Багато овочівників вважають, що помідори потребують частих і рясних поливів. Але чи це так насправді?

08/04/2025 22:56
  • Новини

Погода в Україні на середу, 9 квітня

9 квітня подекуди у центральних, західних та північних областях України очікується сніг.

08/04/2025 22:34
  • Новини

Магнітні бурі на середу, 9 квітня 2025 року

Якою буде космічна погода? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

08/04/2025 21:55
  • Статті

Хочете хорошу пам’ять – треба більше спати: що відкрили вчені

Здоровий сон – це основа гарного самопочуття.

08/04/2025 21:16
  • Статті

У чому секрет пишного і рівного бісквіту: спробуйте – і підкоріть всіх подруг

Яйце, цукор і борошно - все просто, але бісквіт не піднімається, то тріскається, то осідає.…

08/04/2025 20:34