На пенсії - Живемо!

Рецепт дня: оладки з яблуками по-німецьки

Этот материал также доступен на русском языке

оладьи по-немецки
Оладки - улюблені ласощі багатьох, але за бажання і для різноманітності меню можна приготувати оладки по-німецьки.

Інгредієнти:

молоко – 100 мл,

яйця – 2 шт.,

борошно – 1 склянка,

цукор – 6 столових ложок,

яблука – 250 г (краще м’яких сортів, вони швидко дбають),

лимонний сік – 1 чайна ложка,

ваніль – 1 чайна ложка,

кориця – 1 чайна ложка,

сіль та лимонна цедра – за смаком.

Приготування:

  1. У глибоку миску влити молоко та вбити яйця.
  2. Додати борошно, половину цукру, лимонний сік, цедру, ваніль та дрібку солі.
  3. Всі інгредієнти добре перемішати.
  4. Яблука очистити від шкірки та серцевини і дрібно нарізати, додати в тісто і перемішати.
  5. На сковороді з розігрітою олією випікати невеликі круглі оладки.
  6. Готові оладки подавати зі сметаною або медом, попередньо посипавши корицею і цукром, що залишився.
Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?