За словами експертів, людям похилого віку потрібно вводити до раціону білокачанну капусту. Це універсальний продукт, який можна вживати у різних варіантах: свіжому, тушкованому, відвареному чи квашеному, повідомляє Ukr.Media.
Якщо не можна свіжу капусту у вигляді салату, оскільки можуть бути якісь проблеми із травленням у вигляді метеоризму, її можна заквасити, можна використовувати тушкований варіант, — кажуть дієтологи.
Насамперед білокачанна капуста містить вітамін С, який особливо важливий восени. Він допомагає захистити організм від застуд та вірусних інфекцій. Крім того, в цьому овочі міститься багато корисної клітковини та харчових волокон, необхідних для здоров’я кишківника.
Якщо говорити саме про квашену капусту, то вона допоможе покращити мікрофлору кишечника та збагатити її корисними бактеріями.
Під час квашення капусти відбувається аналогічний процес, як і при сквашуванні молочних продуктів. Квашена капуста – це своєрідний пробіотик лише у рослинному виконанні.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…
Скандальний закон, ухвалений без особливої уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…