У розрахунку на трилітрову банку: кабачки – 1,5 кг, алича – 500 грамів, цукор для сиропу – 5 столових ложок.
Кабачки очистіть від шкірки (якщо шкірка дуже жорстка, то м’якоть може бути волокнистою), розріжте навпіл уздовж, видаліть насіння і наріжте м’якоть півкільцями або чвертькільцями товщиною один сантиметр. На дно трилітрової банки покладіть звичайну жовту аличу, а зверху покладіть шматочки кабачків до самого верху.
Для сиропу покладіть у літр води цукор. Доведіть воду до кипіння і добре розмішайте цукор, після чого залийте гарячий сироп у банку під шийку.
Стерилізувати потрібно 20 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як заморозити кабачки на зиму.
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…
Через прострочену ідентифікацію чи неактивний рахунок тисячі пенсіонерів-ВПО залишилися без виплат. Нова ухвала Кабміну дозволяє…
Чи має право роботодавець вимагати від працівника виконувати свою роботу під час повітряної тривоги?
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…
Деякі паспорти можуть втратити чинність – і ви залишитися без документа. Що саме стати причиною…