У розрахунку на трилітрову банку: кабачки – 1,5 кг, алича – 500 грамів, цукор для сиропу – 5 столових ложок.
Кабачки очистіть від шкірки (якщо шкірка дуже жорстка, то м’якоть може бути волокнистою), розріжте навпіл уздовж, видаліть насіння і наріжте м’якоть півкільцями або чвертькільцями товщиною один сантиметр. На дно трилітрової банки покладіть звичайну жовту аличу, а зверху покладіть шматочки кабачків до самого верху.
Для сиропу покладіть у літр води цукор. Доведіть воду до кипіння і добре розмішайте цукор, після чого залийте гарячий сироп у банку під шийку.
Стерилізувати потрібно 20 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як заморозити кабачки на зиму.
Міністерство юстиції України нагадує: якщо ви придбали нерухомість до 2013 року, зареєструйте своє право у…
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.