Інгредієнти:
куряча печінка – 1 кг,
цибуля – 1 шт.,
яйце – 6 шт.,
крохмаль – 1 столова ложка,
пшеничне борошно – 200 г,
сметана – 200 г,
кріп – 1 пучок,
сода – 0,5 чайної ложки,
сіль та чорний мелений перець – за смаком.
Приготування:
Чи варто очікувати на геомагнітні хвилювання цього дня?
Протягом року мешканка Харківщини отримувала пенсію свого померлого чоловіка, не повідомивши про його смерть. Суд…
Черги в ЦНАП - у минулому. Тепер ви можете записатися на потрібну послугу заздалегідь через…
У літню спеку особливо вразливими є літні люди. З віком організм гірше переносить високі температури,…
Кисіль може бути не тільки смачним, а й корисним — особливо влітку, коли удосталь свіжі…
Програма реалізується за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та діятиме до кінця серпня 2025 року.