Інгредієнти:
куряча печінка – 1 кг,
цибуля – 1 шт.,
яйце – 6 шт.,
крохмаль – 1 столова ложка,
пшеничне борошно – 200 г,
сметана – 200 г,
кріп – 1 пучок,
сода – 0,5 чайної ложки,
сіль та чорний мелений перець – за смаком.
Приготування:
Магнітні бурі є частиною космічної погоди й виникають через активність Сонця та викиди корональної маси.…
Буряк — незамінний інгредієнт традиційної української кухні та важлива культура для кожного городу. Щоб отримати…
Середина грудня принесе важливі зміни. Астрологічні події цього тижня зададуть напрямок не лише на кінець…
Борги за комунальні послуги лякають багатьох українців, особливо під час війни. Тому важливо знати, що…
В Україні зафіксували черговий випадок надвисокої спецпенсії, яка у рази перевищує середні зарплати та виплати…
Загальне зростання цін в Україні сповільнилося, однак комунальні платіжки все ж ростуть. Найвідчутніше українці це…