Про це повідомляє economics.segodnya.ua.
Люди, які проживають у багатоповерховому будинку, рекомендують мати “тривожну валізку”, щоб у разі екстреної ситуації взяти з собою, а тим, хто проживає у приватному будинку та має підвальне приміщення, облаштувати своєрідний бункер саме там.
Стандартний запас харчових продуктів, наприклад, на сім днів повинен розраховуватись відповідно до кількості людей у сім’ї та складатися з різних категорій товарів.
У підвальному приміщенні слід облаштувати зону для зберігання продуктів, що мають тривалий термін зберігання.
Цей список містить:
Для підтримки енергетичного тонусу організму потрібно вживати продукти, багаті на вуглеводи: згущене молоко, сухофрукти, халву, печиво, шоколад або просто цукор.
Слід звернути свою увагу також на сир у парафіновій кірці, чай, каву, сухе молоко, сухофрукти, горіхи та плюс трохи солі.
Великдень, або Воскресіння Христове є одним із найголовніших свят християн.
Весна – це час, коли нагадує про себе біль у попереку, який називають радикулітом. Чому…
Часто зварені яйця важко очистити від скорлуби: білок залишається на внутрішній стороні, розвалює яйця. Як…
З кінця березня набрала чинності постанова №299*. Вона змінює правила нарахування та виплати пенсій. Як…
Коли на свята на кухні багато яєць, завжди можна приготувати з них оригінальну та смачну…
Для виходу на пенсію необхідно мати певний стаж, і для його підтвердження потрібна трудова книжка.