Про це повідомляє economics.segodnya.ua.
Люди, які проживають у багатоповерховому будинку, рекомендують мати “тривожну валізку”, щоб у разі екстреної ситуації взяти з собою, а тим, хто проживає у приватному будинку та має підвальне приміщення, облаштувати своєрідний бункер саме там.
Стандартний запас харчових продуктів, наприклад, на сім днів повинен розраховуватись відповідно до кількості людей у сім’ї та складатися з різних категорій товарів.
У підвальному приміщенні слід облаштувати зону для зберігання продуктів, що мають тривалий термін зберігання.
Цей список містить:
Для підтримки енергетичного тонусу організму потрібно вживати продукти, багаті на вуглеводи: згущене молоко, сухофрукти, халву, печиво, шоколад або просто цукор.
Слід звернути свою увагу також на сир у парафіновій кірці, чай, каву, сухе молоко, сухофрукти, горіхи та плюс трохи солі.
Синоптики попереджають та заспокоюють: неділя та понеділок в Україні – найхолодніші дні. А вже з…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня - відповідають фахівці.
Тиждень з 20 по 26 жовтня обіцяє бути напруженим, але значущим: не вірте першим враженням…
Осінь — саме та пора, коли хочеться обгорнутися у теплий плед, заварити запашного чаю або…
Легендарний музей Лувр став сценою кінематографічного злочину: 7 хвилин, бензопили, вантажний ліфт та зникнення реліквій,…
Раніше бабусі заздалегідь складали у шафу «вузлик на смерть» — скромний одяг, у якому хотіли…