Нам потрібні:
300 г вареного курячого філе, 100 г волоських горіхів, 150 г чорносливу – розпарити і дрібно порізати, 5 яєць – зварити круто, 100 г сиру – краще брати твердий сорт, зелень на оздобу, сіль за смаком, для заправки краще взяти майонез.
Усі інгредієнти потрібно дрібно порізати, а сир натерти на тертці.
Салат збирають шарами: філе – потім жовтки – потім чорнослив – далі сир – горіхи – наприкінці білки.
Кожен шар промазують майонезом і солять за смаком.
Перед подаванням на стіл потрібно дати салату настоятися у холодильнику. При цьому зеленню краще прикрашати безпосередньо перед подаванням на святковий стіл.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати медовий десерт із гарбуза.
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…
Деякі паспорти можуть втратити чинність – і ви залишитися без документа. Що саме стати причиною…
Частина отримувачів соцдопомоги може опинитися без виплат – і причина в новій процедурі, яку запровадили…
Цей виняток у пенсійному законодавстві стосується не всіх, але якщо ви підпадаєте під категорію –…
Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…