Саме вершкове масло найчастіше підробляють. Причина проста – порівняно з іншими молочними продуктами в маслі більше жиру. Молочний жир – найдорожчий компонент, тому його в маслі часто заміняють іншими жирами, наприклад, пальмовою та кокосовою олією, а також маргарином, гідрогенізованими і тваринними жирами. Перевірку на якість з 29 виробників змогли пройти лише дев’ять: «Волошкове поле», «Галичина», «Здорово», «Молокія», «Полтавський смак», «Попільнянське», «Радимо», «Чортків», «Харківське». Як показало дослідження, що нижча ціна на продукт, то ймовірнішою є підробка. За законодавством України додавати будь-які жири, крім молочного, до вершкового масла не можна. Якщо продукт випускається з іншими жирами, це вже спред або маргарин.
Джерело: Аgronews.ua
3 липня в Україні очікується місцями спека, але й місцями невеликий дощ.
Як сильно збуджений стан магнітосфери позначиться на здоров'ї людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Сьогоднішня публікація — про Нафталію Френкеля, людину, яка керувала будівництвом Біломорсько-Балтійського каналу.
Смартфон поруч із нами з ранку до ночі: на кухні, в транспорті, на прогулянці, у…
Заміна суглоба – дорога операція, яку багато пенсіонерів просто не можуть собі дозволити. Але не…
Державна допомога для ВПО під загрозою — Мінфін розпочинає регулярні перевірки, а тривале перебування за…