Продукт розроблено з додаванням пшеничного та соєвого білку, бурякового соку та веганського ароматизатора смаженого м’яса. У текстурі є натуральна «мармуровість», що робить рослинний продукт схожим на мармурові стейки тваринного походження.
Паралельно з запуском виробництва рослинного стейку компанія “Green Go” працює над виробництвом альтернативних рибних продуктів, бургерних котлет і фаршу. Незабаром планують запустити продаж рослинних мітболів і тофу власного виробництва. Рослинний стейк можна буде скуштувати в окремих ресторанах по всій Україні.
Джерело: Аgronews.ua
Заборони та блокування. Що можуть запровадити в Україні проти порушників мобілізації найближчим часом?
Приготуйте святковий мармуровий курячий рулет - легку, ароматну та корисну альтернативу магазинній ковбасі. Він гарно…
В українській армії планують змінити систему розподілу призовників та їх навчання. Що ще передбачає новий…
Мобільний оператор оновив список послуг для абонентів. Українці можуть платити менше: Vodafone представив три інструменти…
Хочете, щоб вишня та черешня радували великим урожаєм навіть після морозів? Підготуйте дерева заздалегідь.
Чи можна зробити справді смачні та ніжні млинці з мінімуму продуктів? Переконайтеся, що це можливо!