Продукт розроблено з додаванням пшеничного та соєвого білку, бурякового соку та веганського ароматизатора смаженого м’яса. У текстурі є натуральна «мармуровість», що робить рослинний продукт схожим на мармурові стейки тваринного походження.
Паралельно з запуском виробництва рослинного стейку компанія “Green Go” працює над виробництвом альтернативних рибних продуктів, бургерних котлет і фаршу. Незабаром планують запустити продаж рослинних мітболів і тофу власного виробництва. Рослинний стейк можна буде скуштувати в окремих ресторанах по всій Україні.
Джерело: Аgronews.ua
Жовтень щедрий на дари природи, які відмінно підійдуть для банок. Від капусти до гарбуза ділимося…
ЄС перейшов на цифрову фіксацію перетину кордону. Зміни діють. Українцям, які планують поїздки до Європи,…
Якщо у вас не вистачає страхового стажу для виходу на пенсію у 60 років, це…
Які області першими опиняться під ударом заморозків? Прогноз на найближчі дні.
Кабмін урізав тривалість опалювального періоду 2025/26. Що буде з субсидіями за жовтень?
Цього сезону українцям доведеться заплатити більше за улюблені фрукти. Причиною стали весняні морози, що знищили…