Раніше ми давали рецепт квасолі з яблуками і копченою паприкою.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати салат з буряком та зеленим горошком.
1. Буряк відваріть або запікайте до готовності, очистіть і наріжте кубиками.
2. Цибулю наріжте півкільцями і обсмажте до золотистого кольору.
3. У мисці змішайте буряк, зелений горошок, обсмажену цибулю та подрібнену зелень.
4. Посоліть, поперчіть до смаку і заправте оливковою олією.
5. Акуратно перемішайте та подавайте.
Вас також можуть зацікавити новини:
Почувши слово "фой", багато хто навіть не здогадається, про що мова. І дарма, адже ця…
Чорнобривці - це не просто декоративна рослина, яка прикрашає грядки своїми яскравими суцвіттями, вони ще…
1 квітня в Україні очікується дощ у центральних, північних, місцями у західних областях та на…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
З віком у більшості людей волосся втрачає свій природний колір, стаючи сивим. І багато хто…
З переходом Православної церкви України (ПЦУ) та Української греко-католицької церкви (УГКЦ) на новоюліанський календар деякі…