Понеділок, 31 Березня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяВід м'ясних котлет не відрізните нізащо: готуємо неймовірно смачні пісні горохляники

Від м’ясних котлет не відрізните нізащо: готуємо неймовірно смачні пісні горохляники

Этот материал также доступен на русском языке
Побалуйте себе в піст надзвичайно смачними котлетами. Горохляники готуються просто й швидко!

Горохляники цілком замінять котлети на період посту. Дуже ніжні, ситні й соковиті – те, що потрібно для обіду чи вечері. А готуються вони дуже просто й швидко.

Раніше ми розповідали, як приготувати пісні котлети з капусти.

Інгредієнти:

  • горох – 2 склянки
  • вода – 8 склянок
  • кукурудзяний крохмаль – 2 ст. ложки
  • картопля – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • сіль
  • рослинна олія
  • кукурудзяне борошно
  • панірувальні сухарі
  • сіль, чорний перець, копчена паприка, куркума, сухий часник, зелень

Приготування:

  1. Замочіть горохову крупу у восьми склянках води на 3-4 години. Промийте.
  2. У глибокій каструлі доведіть до кипіння аналогічну кількість води, висипте горох й відваріть його до готовності (протягом приблизно 45 хвилин).
  3. Вилийте зайву рідину. Горох розімніть майже в пюре.
  4. Додайте спеції, натерті на тертці картоплю, моркву і цибулю.
  5. Додайте крохмаль, олію і борошно. Усе ретельно перемішуємо.
  6. В окремій ємності змішайте панірувальні сухарі й кукурудзяне борошно.
  7. З тіста сформуйте котлети, обкачайте їх у паніруванні й обсмажте з двох боків на розігрітій з олією сковороді.
  8. Котлети можна подавати зі свіжими овочами, зеленню чи улюбленим соусом.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні