Колись вафлі з фаршем готували до кожного застілля. І це не дивно, адже страва дуже швидко готується, є ситною та смачною. Саме час повернути їй популярність. Обов’язково порадуйте своїх близьких!
Раніше ми розповідали, як приготувати ситні й дуже смачні грибні котлети.
Інгредієнти:
- Фарш – 500 г
- Вафельні коржі – 4 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Молоко – 50 мл
- Перець чорний мелений
- Сіль
- Соняшникова олія
Приготування:
- Цибулю дрібно наріжте й змішайте в мисці з яйцем, сіллю і перцем.
- Фарш розділіть на дві рівні частини.
- Дві великі вафлі змастіть половиною фаршу й накрийте іншими вафлями.
- Розділіть вафлі за допомогою ножа на трикутники чи чотирикутники.
- Обсмажте вафлі на розігрітій із соняшниковою олією сковороді.
Вас також можуть зацікавити новини: