Цю незвичайну страву готували ще наші предки. Поєднання двох видів круп та м’яса – це не просто ситно, а й дуже смачно. Сьогодні готуємо «одружену» кашу.
Раніше ми розповідали, як приготувати ситні й дуже смачні грибні котлети.
Вас також можуть зацікавити новини:
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Якою буде геомагнітна ситуація?
Чай, який прийшов до нас зі Сходу, став невід'ємною складовою нашого способу життя, улюбленим напоєм,…
Дональд Трамп заявив, що Панамський канал потрібно повернути під контроль США. Що ж, нумо розбиратися…
Якщо вас вранці регулярно турбує скутість суглобів рук і ніг і потрібен тривалий час, щоб…
У 2025 році для пенсіонерів, які отримують пенсію за віком, набуває чинності перерахунок, заснований на…
Наскільки багато любителів торта «Наполеон», настільки багато і рецептів приготування цього вишуканого і ніжного десерту.