Неділя, 30 Березня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяСоковиті котлети з хрусткою скоринкою – ось що додають у фарш шеф-кухаря:...

Соковиті котлети з хрусткою скоринкою – ось що додають у фарш шеф-кухаря: несподіваний інгредієнт

Этот материал также доступен на русском языке
Котлети люблять усі, але не всім виходить приготувати їх соковитими, м'якими і з хрусткою скоринкою. Досвідчені кухарі розкрили секрет найсмачніших котлет.

Існує безліч хитрощів та інгредієнтів, які здатні значно покращити смак котлет. Якщо ваша мета – зробити котлети не тільки смачними, але й соковитими з апетитною хрусткою скоринкою, вам варто ознайомитися з одним перевіреним прийомом.

Читайте також: Неймовірно соковиті та смачні котлети з печінки: ваші рідні точно проситимуть добавки

Багато кулінарів експериментують з додаванням гострих приправ, цукру або навіть мінеральної води до м’ясного фаршу.

Але є ще один цікавий та ефективний метод – використання картопляного пюре.

Чому картопляне пюре – це найкращий вибір для фаршу котлет?

1. Збереження вологи: картопляне пюре має високий вміст вологи, що дозволяє котлетам залишатися соковитими в процесі приготування. Це запобігає пересушуванню м’яса і робить кожну котлету ніжною.

2. М’яка текстура: додавання пюре додасть фаршу легкість, завдяки чому котлети легше засвоюватимуться організмом.

3. Хрумка скоринка: найголовніше – картопляне пюре допомагає добитися золотистої і хрусткої скоринки. Ця скоринка не тільки чудово виглядає, а й зберігає свою текстуру як при жарінні, так і при запіканні.

Для 500 г фаршу достатньо 1-2 столових ложок картопляного пюре. Все залежить від того, які котлети хочете отримати. Якщо любите щільніші та м’ясні, то вистачить і 1 столової ложки.

До речі, замість картопляного пюре можна додати  сиру терту на дрібній тертці картоплю.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні