Новини

Так готувати чай з лимоном не можна: він втрачає користь – кожен другий допускає цю помилку

Готуємо чай з лимоном: покрокова інструкція

    1. Чисту свіжу воду необхідно довести до кипіння, але не дозволяти їй бурлити.
    2. Залийте гарячою водою чай у чашці або заварнику. Залиште заварюватися протягом 3-5 хвилин. Цього часу достатньо, аби листя віддали свій смак і аромат, але напій не набув гіркуватого присмаку.
    3. Лише тепер можна додавати лимон. Оптимальна температура для цього 70-80 градусів. При вищій – вітамін С з лимону руйнується.
    4. Якщо полюбляєте чай з цукром, то покладіть його у напій через 1-2 хвилини після того, як туди потрапив лимон. Інакше взаємодія лимонної кислоти з підсолоджувачем можуть надати напою неприємного смаку.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Статті

Моргайте частіше, щоб зберегти ясність зору – і це серйозно

Чи можна покращити зір за допомогою вправ? Якби ми не лінувалися і наполегливо займалися гімнастикою…

17/03/2025 20:32
  • Статті

Як схуднути, не голодуючи: корисні поради дає дієтолог

Весна, і традиційно жінки, та й чоловіки теж, згадують про те, що треба підготуватися до…

17/03/2025 19:54
  • Новини

Салат «Здоров’я» – скарбниця вітамінів

Щоб не страждати від весняного авітамінозу, до раціону слід включати якнайбільше страв зі свіжих овочів.…

17/03/2025 18:59
  • Статті

Створюємо власний кабінет на сайті ПФУ: покрокові дії

Записатися на прийом, подати заяву на перерахунок пенсії, отримати житлову субсидію чи пільги - все…

17/03/2025 18:18
  • Статті

Чи підлягає син мобілізації, якщо мати потребує догляду

Законодавство України передбачає, що відстрочку від мобілізації можуть отримати особи, які доглядають за членами сім’ї,…

17/03/2025 17:25
  • Статті

Перерахунок пенсій з 1 квітня: у кого із пенсіонерів розмір виплат не збільшиться

З 1 квітня в Україні заплановано проведення ще одного підвищення пенсій. Як проводиться перерахунок і…

17/03/2025 16:16