Раніше ми давали рецепт котлет, які можна їсти в піст.
Хочете приготувати легку, корисну та смачну страву? Рис із овочами – ідеальний варіант для тих, хто цінує простоту та здорове харчування.
Інгредієнти:
- Рис – 150 г
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Броколі – 100 г
- Зелений горошок – 50 г
- Болгарський перець – 1 шт.
- Олія соняшникова – 30 мл
- Сіль, чорний перець – за смаком.
Приготування:
- Відваріть рис у підсоленій воді до готовності, злийте зайву рідину.
- Наріжте цибулю та моркву, обсмажте їх на розігрітій олії.
- Додайте нарізаний болгарський перець, зелений горошок і броколі.
- Тушкуйте овочі під кришкою до м’якості, приправте сіллю та перцем.
- Перемішайте відварений рис із готовими овочами.
Ця страва ідеально підійде як гарнір або самостійний легкий обід! Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини: