Кокосове печиво «Баунті»
Вам знадобиться мінімум інгредієнтів, навіть борошно не треба. А задоволення ви отримаєте подвійне: і від процесу приготування, і ніжного результату.
Інгредієнти:
- Яйця — 2 штуки,
- цукор — 80 грамів,
- сіль — дрібка,
- кокосова стружка — 170 грамів.
Приготування:
- Вінчиком збити яйця разом із цукром і дрібкою солі. Збивати близько двох хвилин.
- Далі у два етапи додати в миску кокосову стружку і добре перемішати до однорідності.
- З маси формувати невеликі кульки та викласти їх на деко, застелене пергаментом.
- Випікати печиво при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
- Важливо стежити за кольором — готове печиво має бути злегка золотистим, але не коричневим.
Читайте також: