Понеділок, 17 Березня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяНеймовірно соковиті та смачні котлети з печінки: ваші рідні точно проситимуть добавки

Неймовірно соковиті та смачні котлети з печінки: ваші рідні точно проситимуть добавки

Этот материал также доступен на русском языке
З печінки можна приготувати дуже смачні страви, які порадують вас та вашу родину. Сьогодні пропонуємо рецепт неймовірно соковитих котлет із печінки. Це потрібно спробувати.

Котлети готуються просто і виходять неймовірно смачними.

Ідеальним рецептом котлет із печінки поділилася кулінарна майстриня Ольга Рябенко.

Вам буде цікаво: Котлети будуть просто спливати соком: додайте у фарш незвичайний інгредієнт – так ви ще не готували

Печінка – це справжня скарбниця заліза, білка і життєво важливих мікроелементів. Вона сприяє покращенню кровотворення, зміцнює імунну систему та надовго дарує почуття ситості.

Така страва сподобається навіть тим, хто не є фанатом печінки.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка – 500 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Кукурудзяне борошно – 2 ст. л.
  • Зелена цибуля – 5 стебел
  • Сіль – за смаком
  • Перець – за смаком
  • Сушений часник – 1 ч. л.
  • Рослинна олія — для смаження
  • Сметана — для подачі

Приготування:

  1. Промийте курячу печінку під проточною водою, ретельно видаліть плівки та наріжте на дрібні шматочки.
  2. Зелену цибулю помийте і дрібно наріжте, додайте її до печінки.
  3. В окремій мисці збийте яйця, додайте кукурудзяне борошно, сіль, перець та сушений часник. Перемішайте з печінкою та цибулею до отримання однорідної та ніжної маси.
  4. Нагрійте сковороду з олією. За допомогою ложки викладіть печінкову масу та обсмажуйте на середньому вогні до появи золотистої скоринки. Головне не пересмажити, інакше котлети вийдуть сухими.
  5. Подавайте печінкові котлети зі сметаною.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні