Неділя, 2 Березня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяВишуканий салат «Венеція»: простий рецепт для будь-якої нагоди

Вишуканий салат «Венеція»: простий рецепт для будь-якої нагоди

Этот материал также доступен на русском языке
Салат «Венеція» – це гармонійне поєднання ніжності, соковитості та аромату копченостей. Ідеальний варіант для швидкого, але дуже смачного частування!

Раніше ми давали рецепт ситного картопляного салату з копченостями.

Салат «Венеція» — це поєднання легкості, вишуканого смаку та апетитного вигляду. Завдяки особливій нарізці інгредієнтів він має ніжну текстуру й стане чудовим доповненням як до святкового столу, так і до щоденного меню.

Інгредієнти (на 4 порції):

  • Копчена ковбаса – 100 г
  • Твердий сир – 150 г
  • Огірок – 1 шт.
  • Морква – 1 шт. (за смаком)
  • Консервована кукурудза – 1 банка
  • Майонез – 100 г (за смаком).

Приготування:

  1. Всі інгредієнти нарізати тонкою соломкою ковбасу, сир, очищену моркву, вимитий огірок.
  2. Відкрити банку кукурудзи, злити рідину.
  3. Викласти всі компоненти у глибоку миску.
  4. Заправити майонезом та добре перемішати.
  5. Подавати, виклавши гіркою на листя салату.

Салат «Венеція» стане чудовою прикрасою святкового столу або ідеальним варіантом для швидкого, але ефектного перекусу.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні