Раніше ми давали рецепт ситного картопляного салату з копченостями.
Салат «Венеція» — це поєднання легкості, вишуканого смаку та апетитного вигляду. Завдяки особливій нарізці інгредієнтів він має ніжну текстуру й стане чудовим доповненням як до святкового столу, так і до щоденного меню.
Інгредієнти (на 4 порції):
- Копчена ковбаса – 100 г
- Твердий сир – 150 г
- Огірок – 1 шт.
- Морква – 1 шт. (за смаком)
- Консервована кукурудза – 1 банка
- Майонез – 100 г (за смаком).
Приготування:
- Всі інгредієнти нарізати тонкою соломкою ковбасу, сир, очищену моркву, вимитий огірок.
- Відкрити банку кукурудзи, злити рідину.
- Викласти всі компоненти у глибоку миску.
- Заправити майонезом та добре перемішати.
- Подавати, виклавши гіркою на листя салату.
Салат «Венеція» стане чудовою прикрасою святкового столу або ідеальним варіантом для швидкого, але ефектного перекусу.
Вас також можуть зацікавити новини: