Понеділок, 3 Березня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяБабусині сирники: неймовірно смачні та ніжні – рецепт із щасливого дитинства

Бабусині сирники: неймовірно смачні та ніжні – рецепт із щасливого дитинства

Этот материал также доступен на русском языке
Сирники – це улюблена домашня випічка багатьох. Зараз є безліч різних рецептів, але ми пропонуємо згадати смак тих самих сирників з дитинства, які багатьом з нас на сніданок готувала бабуся або мама.

Найпростіші інгредієнти допоможуть приготувати домашню смакоту.

Читайте также: Сирники без борошна та манки: ніжніше ви ще нічого не їли – справжнє свято смаку

Інгредієнти:

  • Сир – 500 г;
  • Манка – 40 г;
  • Борошно – 50 г;
  • Цукор – 80 г;
  • Яйце – 1 шт.
  • Ванільний цукор – 0,5 ч.л.;
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.;
  • Сіль – 1/4 ч.л.;
  • Рослинна олія для смаження – 100 мл;
  • Борошно для панірування – 1-2 ст. ложки.

Приготування:

  1. З’єднайте яйце з цукром, ванільним цукром і збийте. Вилийте у сир, розмішайте. Додайте манку і знову розмішайте, залиште на 15-20 хвилин, щоб набухла манка.
  2. Всипте борошно разом з розпушувачем та содою, замісіть тісто ложкою.
  3. У тарілку насипте борошно для панірування. Ложкою набирайте тісто і в руках формуйте сирники, а потім обваляйте у борошні.
  4. Обсмажуйте на розігрітій з олією сковороді з двох сторін до рум’яної скоринки.

Сирники виходять соковитими, ніжними і з хрусткою скоринкою.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні