Найпростіші інгредієнти допоможуть приготувати домашню смакоту.
Читайте также: Сирники без борошна та манки: ніжніше ви ще нічого не їли – справжнє свято смаку
Інгредієнти:
- Сир – 500 г;
- Манка – 40 г;
- Борошно – 50 г;
- Цукор – 80 г;
- Яйце – 1 шт.
- Ванільний цукор – 0,5 ч.л.;
- Розпушувач – 0,5 ч.л.;
- Сіль – 1/4 ч.л.;
- Рослинна олія для смаження – 100 мл;
- Борошно для панірування – 1-2 ст. ложки.
Приготування:
- З’єднайте яйце з цукром, ванільним цукром і збийте. Вилийте у сир, розмішайте. Додайте манку і знову розмішайте, залиште на 15-20 хвилин, щоб набухла манка.
- Всипте борошно разом з розпушувачем та содою, замісіть тісто ложкою.
- У тарілку насипте борошно для панірування. Ложкою набирайте тісто і в руках формуйте сирники, а потім обваляйте у борошні.
- Обсмажуйте на розігрітій з олією сковороді з двох сторін до рум’яної скоринки.
Сирники виходять соковитими, ніжними і з хрусткою скоринкою.
Вас також можуть зацікавити новини: