Обожнюєте тістечко «Картопля»? Спробуйте ці найніжніші шоколадні трюфелі, що нагадують на смак улюблений десерт! Це ідеальне частування до чаювання!
Раніше ми розповідали, як приготувати смачні цукерки «Шоколадно-горіхове божевілля».
1. Вершкове масло потрібно розтопити в сковороді, проте ні в якому разі не доводити до кипіння.
2. Висипаємо на сковороду до вершкового масла манку та перемішуємо до отримання крихти. Прогріваємо суміш, помішуючи, протягом трьох – п’яти хвилин на середньому вогні.
3. В іншу глибшу сковороду висипаємо цукор і 2,5 столових ложки какао-порошку. Перемішуємо на середньому вогні.
4. До суміші з какао акуратно вливаємо воду, розмішуємо так, щоб какао-порошок та цукор розчинилися у воді. Кип’ятимо шоколадну суміш протягом двох – трьох хвилин.
5 Пересипаємо в сковороду шоколадної суміші манну крихту. Усе ретельно перемішуємо, щоб вся рідина ввібралася в крупу, прогріваємо на слабкому вогні ще три – чотири хвилини та знімаємо сковороду з вогню. Масу повністю остуджуємо. Вона має бути дуже пластичною та приємною для роботи.
6. Скочуємо з шоколадної маси невеликі кульки розміром з волоський горіх і ставимо їх у холодильник для охолодження на годину – дві.
7. Охолоджені кульки обвалюємо в какао-порошку, що залишився.
Вас також можуть зацікавити новини:
Всі ми схильні до сезонних захворювань, у кожного свої індивідуальні хронічні проблеми і поріг опірності…
У холодну пору року багато людей стикаються з появою мікротріщин, лущення та почервоніння на шкірі…
Щоб простий яєчний омлет не набрид домашнім, можна додати трохи фантазії і продуктів, що є…
Ні для кого не є секретом, що пенсіонери перебувають під пильною увагою різних шахраїв, які…
Синоптики кажуть, що глобальне потепління потроху привчає нас до короткої весни, яка швидко переходить у…
Щорічну індексацію пенсій цього року заплановано на березень. Проте надбавку отримають не всі.